Moze li neko da proveri gde se tacno nalaze bookmarkovi u Firefoxu 4 ? Treba preko Acronisa da backupujem taj bookmark file, pre nove instalacije windows-a.
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC Asus P7P55D-E Evo Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mhz MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mhz OCZ Vertex 2 60
Video sam, ali nisu tamo, ili ih Acronis ne vidi sa boot DVD diska ?
Aj prveri jos jednom molim te. Moram da vratim win sto pre, a trebaju mi bookmarkovi.
Jbt kad sredim win moracu nesto da nadjem sto radi automatski backup. Ima li neki program, addon posebno za to ili da nadjem to u Acronisu i namestim da backupuje na svakih 7 dana ?
Ma ne to care! Ja ne mogu ni da podignem windows trenutno. Treba mi lokacija bookmarks-a na disku ? Da mogu da backupujem to preko Acronisa. Trenutno jedini pristup racunaru mi je preko Acronis boot diska. Samo taj file da backupujem i da vratim image celog diska.
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC Asus P7P55D-E Evo Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mhz MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mhz OCZ Vertex 2 60
:: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ne znam ni sta je to. Necu da komplikujem sebi zivot, imam win sa svim programima lepo backupovan. Samo sam zaboravio skoro da uradim backup bookmarkova za Firefox 4.
Aj vidite neko na HDD gde se to nalazi, molim vas !
Koji folder nemaš od onog što sam napisao? Users? Administrator? To sam lupio administrator, podrazumeva se da treba da stoji u folderu koji ima tvoj username.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
Samo jedan fajl, mislio sam da ćeš da se snađeš sa čačkanjem tuda, imaš u profiles folderu još jedan sa random imenom (ako ih je više pogledaj za svaki slučaj u kojem je svežiji backup) i u njemu još jedan folder bookmarkbackups. U njemu se nalazi desetak fajlova s datumom, onaj najnoviji ti je današnji bekap, dosta je samo njega da uzmeš a možeš još koji zlu ne trebalo.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Hvala matori :: :: Pa mislio sam da ima neki fajl bookmarks u tom folderu, nisam znao da je bookmarks u stvari gomila fajlova :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.