Mislim samo ime ovog foruma govori cime se bavi. Jednostavno postavio sam pitanje kako to cudo funkcionise, da li je neko probao i kako to radi. Naravno da mene boli uvo ali kada sam naleo zanima me da li stvarno pomaze. Tako da mislim da sam postavio korektno pitanje koje ima veze sa ovim forumom. Jednostavnop radoznao sam i zanima me kako funkcionise, a ne kako ce to kod mene da radi posto ja time necu neku veliku promenu da vidim i osetim. Nekome mozda i pomogno!!! Ako moze da se postavi pitanje gde se jede najbolje pecenje moze i ovo.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gygabyte Nvidia 470 OC,Sound Blaster Audigy 2, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 150N.
Mozda donosi 2 fps ali ti zato pogasi sve zivo po racunaru. Lici ti na Windows 98. A to dobijes osladjanjem memorije ili dokupljivanjem malo memorije i vise od toga. Nema nista od cackanja, samo upgrade ili ekstremni klok stvari kojima je prosla garancija kada vec skupljas pare za novo pa da se provuces koliko toliko odigras nesto sto si vec presao da ne igras nove dok ne kupis bolji hardver.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Mozda donosi 2 fps ali ti zato pogasi sve zivo po racunaru. Lici ti na Windows 98. A to dobijes osladjanjem memorije ili dokupljivanjem malo memorije i vise od toga. Nema nista od cackanja, samo upgrade ili ekstremni klok stvari kojima je prosla garancija kada vec skupljas pare za novo pa da se provuces koliko toliko odigras nesto sto si vec presao da ne igras nove dok ne kupis bolji hardver :: :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.