Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Adobe Flash player-browser baguje od njega:(
STRANA 1 OD 1
SPAKLIEY Adobe Flash player-browser baguje od njega:( 24.04.2011. 13:19 T35511

status: user
broj poruka: 239
Poz ljudi, svaki put kada koristim Firefox ili bilo koji drugi browser zbog najnovijeg update-a od strane Adobe, citav browser zabaguje i Task manager je jedno resenje za prekid programa.To se desava samo na kada pristupim pojedniim sajtovima ali opet posto ih vec godinama posecujem problem je zaista.Napominjem da ako deinstaliram Adobe Flash player sve radi normalno! Naravno na stranicama stoji da mi treba flash player za pun prikaz strane ali ipak mnogo je bolje i tako koristiti, jer onako vise ne moze.

Poruka koju dobijem kada browser zabaguje je:

`A script in this movie is causing Adobe Flash Player 10 to run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? Yes / No.

Na google-u nema resenja ako neko zna,unapred zahvalan.

Sve najbolje i Hristos Voskrese!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Adobe Flash player-browser baguje od njega:( 24.04.2011. 13:30 #317912

broj poruka: 4187
E nisi jedini... I meni zadnjih 10-ak dana zabaguje ponekad...!!!
Nemam pojma sta se desava...

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

:: Poz ljudi, svaki put kada koristim Firefox ili bilo koji drugi browser zbog najnovijeg update-a od strane Adobe, citav browser zabaguje i Task manager je jedno resenje za prekid programa.To se desava samo na kada pristupim pojedniim sajtovima ali opet posto ih vec godinama posecujem problem je zaista.Napominjem da ako deinstaliram Adobe Flash player sve radi normalno! Naravno na stranicama stoji da mi treba flash player za pun prikaz strane ali ipak mnogo je bolje i tako koristiti, jer onako vise ne moze
::
:: Poruka koju dobijem kada browser zabaguje je
:: `A script in this movie is causing Adobe Flash Player 10 to run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? Yes / No
:: Na google-u nema resenja ako neko zna,unapred zahvalan
:: Sve najbolje i Hristos Voskrese!
Pisko Adobe 24.04.2011. 13:31 #317913

broj poruka: 6654
Iako krivim Adobe zbog konstantnog ucenjivanja proizvođača browser-a i monopola, reč script odnosi se na java-u a ne na adobe flash. Instaliraj novu, ažuriranu, javu, i trebalo bi sve da radi kako treba. I jedni i drugi i treći su puni rupa (flash, java i windows) i zato je update neophodan, i to svih, ne samo jednog.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Dragg re 24.04.2011. 13:44 #317917

broj poruka: 2270
Zašto ne korisiš flashblock?

SPAKLIEY Da probam sa Javom.. 24.04.2011. 13:54 #317920

Evo probacu update Jave da vidim ide li..
Za taj flashblock stvarno ne znam sta je..
saladin flash 24.04.2011. 13:59 #317922

broj poruka: 229

izaso je novi update za adobe flash koj ispravlja ovaj bug
tortojed Najnovije izdanje Java plugin-a - - ver. .25. Poslednje verzije... 24.04.2011. 14:28 #317927

broj poruka: 11001
FFox-a i Chrome-a donose sobom znacajne izmene u mehanizmima zaduzenim za citanje `flash` sadrzaja...

Mikishon89 Re: 24.04.2011. 14:53 #317939

broj poruka: 2416
meni se desava naprimer kada odem na youtube i kad pustim klip na full screenu zapucami se video i sve mi bude crno,onda izadjem i udjem i sve bude ok

tortojed Paznja: prilikom u-p-d-a-t-e-ovanja Java plugin-a obavezno deinstalisati 24.04.2011. 15:19 #317946

broj poruka: 11001
`rucno`, upotrebom nekog uninstallation programa (ja koristim Revo). Zasto? Zato sto nakon `standardne` de-instalacije u registry-ju ostaje oko 1700 unosa od prethodne verzije. Kada se sve to obrise, valja reboot-ovati pa tek onda `ubaciti` novu verziju...

SPAKLIEY Sve sam odradio.. 24.04.2011. 17:27 #317981

Kompletno sam sve deinstalirao.
Sve sam obrisao registry fajlove i ne vredi problem isti.
Premda da budem iskren sa malom razlikom.

Sada kada se desi crash, taj bag(loop) traje par sekundi mozda 3,4 sek, i onda se browser unormali, Tj gore pri vrhu pise da je Flash plugin crashed, ali moze da se koristi browser normalno.Pre kada je bila poruka o gresci, taj loop traje 30+ sek i mora browser da se iskljuci na task manager.

Za sada mi je ovo privremeno resenje, a za kasnije cu cekati Adobe izbaci nesto.

xenox Sta god 24.04.2011. 21:38 #318080

broj poruka: 1407
Adobe bude izbacio moze da bude samo jos vece djubre od prethodnog.

Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan)
1x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP
WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5
Frontier DIVA

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs