Postoji li neki programcic koji sprecava ometanje dok igrate on-line? U smislu da ne iskacu prozori tipa stigao vam je mejl, imate novu instant poruku, sistem se apdejtuje.
Sajlent ili gaming mod je u stvari iskljucivanje firewalla - tuning u kome firewall nece `ometati` komunikaciju sa serverom, od anivirusa koristim AVG free 2011, nema imarkovicu te pop-up opcije a i trazim konkretno generalno resenje (tj. resenjce - neki program). Mozda nisam dobro opisao sta je problem? Igram nesto on-line (ne nesto nego Q3 - to jedino igram u zadnjih x godina)i stigne mi mail, zove me neko na skajp, istrosila mi se bakterija na tastaturi i sl., desava se da mi notification prozor iskoci preko igre.
Nije sve to ni bitna stvar, u retkim r&r trenucima poiskljucivacu tih nekoliko aktivnih programa na pola sata, al` reko` ajd` da priupitam da imate cime da se zanimate...
Da igraš još nešto video bi da ne iskače u većini igara, očigledno windows ima problema s detektovanjem matore kvake kao `ne smarati` fullscreen aplikacije.
Startuješ disable notifications pa logoff/logon, ne mora restart. Imaš i enable u paketu pa možeš da vratiš nazad kad ugasiš igru.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: ... lepo kaze: `postoji li neki programcic? :: :: Sajlent ili gaming mod je u stvari iskljucivanje firewalla - tuning u kome firewall nece `ometati` komunikaciju sa serverom, od anivirusa koristim AVG free 2011, nema imarkovicu te pop-up opcije a i trazim konkretno generalno resenje (tj. resenjce - neki program). Mozda nisam dobro opisao sta je problem? Igram nesto on-line (ne nesto nego Q3 - to jedino igram u zadnjih x godina)i stigne mi mail, zove me neko na skajp, istrosila mi se bakterija na tastaturi i sl., desava se da mi notification prozor iskoci preko igre :: :: Nije sve to ni bitna stvar, u retkim r&r trenucima poiskljucivacu tih nekoliko aktivnih programa na pola sata, al` reko` ajd` da priupitam da imate cime da se zanimate.. ::
@raic E pa to sam `teo! Hvala, probacu. Ma znam da nista ne treba da iskace preko full screen igre ali Q3 je mislim iz davne 1999. Da bih namestio ratio tako da igra izgleda `najprirodnije` u full screenu moram da koristim u igri rezoluciju za koju moj WS monitor nema preset. Zato notifikacioni prozori `probijaju`... Svejedno ne bih menjao q3 (najbolji fps svih vremena) ni za sva tri krajzisa
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.