Postoje njih vise ali je mnogo bitno da ne budes ALAV.i polako da ih kljucas. Alavost se brzo provali i dobijes Ban.
1.Torrent Ratio Keeper Monster. 4.2 [ max.idi obe skale do 75% ]ako ti treba lek cimni me na mail. 2.Ratio Master- skines neki torrent sto veci to bolji na HDD.pozeljno je da ima mali broj sedera i leechera. Ako je torrent od 20gb.pritisnes download-start i ides do 8gb.max.preko toga padas. Ratio ti se popne za 8gb. za par sekundi.Nikako ne ponavljati vise puta za redom.[ alavost ] 3.Greedy Torrent [ slican kao ovaj prvi.]
- Ja licno koristim Ratio Master za brzo nabivanje Rati-a.a posle ga odrzavam sa Monsterom. - U pozajmljivanje ratia idem jednom mesecno.[ imam vise naloga ]
vlado jel ti nije problem, posto ne mogu sa onim tvojim lekom da namestim, da mi zapakujes u rar tvoj instaliran ratio keeper monsteri da mi posaljes... i gde da nadjem ova druga 2 programa?????
Uglavnom koristim partis.si i uglavnom skidam od 1.5gb do 4gb naravno skidam i vece kad skidam igrice da li onda treba drugacije da podesim nesto i samo jedan program treba da instaliram od ta tri?
Verovatno ti je istekao trial period.Program se vezuje za serijski broj Windowsa. Alternativa ti je Greedy Torrent,a sledeci put kad instaliras Windows ubaci Monstera.
Veoma slican kao i monster,ja ga licno ne poznajem dobro zato sto koristim ovaj drugi. sa Ratio Masterom dizem moj ratio a sa monsterom ga samo posle cuvam.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.