naime instalirao sam na svjez sistem MSN koji je bagovao..obrisao sam ga stavio drugi i ista prica..sad zadnji put kada sam ga obrisao i htjeo ponovo da instaliram nisam mogao jer sistem tj. instalacija prepoznaje negdje da je MSN u sistemu mada sam ja to sve pobrisao..da se negdje nije sakrio koji registry i sa cime da to pocistim, preporuka za neki program ?
Probaj da instaliraš neku matoru verziju, one ne proveravaju tako rigorozno da li i kakva verzija je već u sistemu. Posle je se ratosiljaš i trebalo bi da počisti za sobom dovoljno dobro.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
Ja koristim revo uninstaler portable, Pošto imam potrebu da instaliram deinstaliram msn na tuđim kompjuterima. Da ne bih dodavao programe završavam sa portablom :)
Ako nije Win 7, probaj da instaliras iz Autopatchera (cekiraj samo wlm )
:: naime instalirao sam na svjez sistem MSN koji je bagovao..obrisao sam ga stavio drugi i ista prica..sad zadnji put kada sam ga obrisao i htjeo ponovo da instaliram nisam mogao jer sistem tj. instalacija prepoznaje negdje da je MSN u sistemu mada sam ja to sve pobrisao..da se negdje nije sakrio koji registry i sa cime da to pocistim, preporuka za neki program ? :: :: :: lp
uspio sam pokrenuti instalaciju al opet negdje ima nekih go*ana..instalira se za otprilike 10 sekundi i kad pokrenem MSN izbacuje error i trazi neke izgubljene .dll-ove
:: uspio sam pokrenuti instalaciju al opet negdje ima nekih go*ana..instalira se za otprilike 10 sekundi i kad pokrenem MSN izbacuje error i trazi neke izgubljene .dll-ov :: :: a bug se pojavljuje tj. neki defekti na slici eo bacicu par screenshot-ov :: na ovoj prvoj slici imas na velikim slovima male defekte tj. neke izbocine sa strane kao kad se pojave smetnje na TV- :: http://i1203.photobucket.com/albums/bb394/aocsuper/Untitled-3.jp :: :: a i ova druga isto kad se zagledas u profilne slike sa strane i svugdje samo se ovdje malo manje vidi + ovo kad saljem neki podatak :: http://i1203.photobucket.com/albums/bb394/aocsuper/11111111.jp :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.