Koji program za razbijanje kriptovane sifre u winrar-u?
STRANA 1 OD 1
sojkic
Koji program za razbijanje kriptovane sifre u winrar-u?
08.03.2007. 20:20
T3548
status: user broj poruka: 216
Imam neke rar datoteke koje su zasticene siframa, a naravno hteo bi da vidim sta tu ima, da li postoji i ako postoji koji je to program(programi) koji to razbijaju? Hvala!
Postoji takav program, zove se Password recovery kit 6. Ako su u pitanju rar fajlovi sa rapida ili slicnih servera,npr film u 7 delova zaboravi na razbijanje sifre jer program ne podrzava tu funkciju (ne znam zasto, RAR fajl ko rar fajl,al njima je nesto posebno). Mozes da probas. A nasao sam neki drugi ali ne zelis da znas koliko mu treba da razbije sifru, ja mislim da je ne bi razbio za godinu dana.
To je malo teza varijanta, a i ume mnogo da potraje u zavisnosti od hardvera koji imas. Za sta ti to treba? Ako je neki torrent .) prvo pogledaj bolje, dali su sifru samo malo `skrivenu`, pre nego sto se bacis na `razbijanje`
Ja sam probao da razbijem rar sifru od 9 brojeva i kaze da traje too much. Zaboravi bolje ili vidi da probas da jednostavno pokrenes fajl i da na desnoj strani mozda pise pasword. Probao sam to!!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.