:: Pa čim su čule još neki glas pored njihovog, znači da postoji i treći. Šta ima program da ti potrvrdi ono što si već čuo. Šta ako ne potvrdi? :: :: :: servispc bre :: ::
:: Pa čim su čule još neki glas pored njihovog, znači da postoji i treći. Šta ima program da ti potrvrdi ono što si već čuo. Šta ako ne potvrdi? :: :: :: servispc bre :: ::
Pa ne znam, prosto mi je cudno ko je to, ako su u sobi bile samo njih dve...
Prosto zelim da se uverim da 100% ne postoji da je to njihov smeh, iako kazu da nije.
:: Evo jos jedne opasne teme!!! Lo :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: Pa čim su čule još neki glas pored njihovog, znači da postoji i treći. Šta ima program da ti potrvrdi ono što si već čuo. Šta ako ne potvrdi? :: :: :: :: :: :: servispc bre :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Pa čim su čule još neki glas pored njihovog, znači da postoji i treći. Šta ima program da ti potrvrdi ono što si već čuo. Šta ako ne potvrdi? :: :: :: :: :: :: servispc bre :: :: :: :: :: :: Pa ne znam, prosto mi je cudno ko je to, ako su u sobi bile samo njih dve.. :: :: Prosto zelim da se uverim da 100% to nije njihov smeh...
ma daj bre, pa mikrofonija je u pitanju.. nemate pametnija posla
:: :: Devojka i njena drugarica su snimale svoj glas voice-rekorderom sa mobilnog telefona :: :: 100% su ubedjene da su samo njih dve boravile u sobi, gde se desilo to snimanje :: :: Medjutim, kada su pustili snimak, u pozadni se cuje jos jedan glas neke devojcice, kako se smeje.. :: :: Ima li neko racionalno objasnjenje :: :: Ovde sam da vas pitam, da li postoji neki program, koji bi mogao da identifikuje da li zaista postoje tri glasa..
:: :: Sad kapiram kako imas 700 postova vec. :: :: :: Evo jos jedne opasne teme!!! Lo :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: Pa čim su čule još neki glas pored njihovog, znači da postoji i treći. Šta ima program da ti potrvrdi ono što si već čuo. Šta ako ne potvrdi? :: :: :: :: :: :: :: :: :: servispc bre :: :: :: :: :: ::
Ne da ima, nego samo tako! To je duh devojcice, i ne nije jedini, ako pustis snimak od pozadi cuces mracnog gospodara kako dahce. Pazi to je los znak. Mislim da Entoni Hopkins moze da pomogne, on isteruje sad te mracne sile, ima u svakom boljem bioskopu ta terapija. Takodje se pazite da ne pricate o tome mnogo, recice svi da su poludele.
Dakle, pravac bioskop sa devojkom i drugaricom ako oce i ona .) pa isterujte `zle duhe` i mozda posle padne i treci glas u sobi. .)
Ima al to nema ni nasa policija. Obrati se FBI-u :) Neznam dal ima neki program bas bi imene to zanimalo. A gledamo ncis, csi i ostele serije pa kad tamo ima mora da ima :)
i +1 za ICEsd, koristio sam vec neki slican program, bas mi je trebalo neke sumove da smanjim sa nekog snimka, i to je dobar nacin da se izoluju glasovi.......
:: ::Ima li neko racionalno objasnjenje :: :: Ne da ima, nego samo tako! To je duh devojcice, i ne nije jedini, ako pustis snimak od pozadi cuces mracnog gospodara kako dahce. Pazi to je los znak. Mislim da Entoni Hopkins moze da pomogne, on isteruje sad te mracne sile, ima u svakom boljem bioskopu ta terapija. Takodje se pazite da ne pricate o tome mnogo, recice svi da su poludele :: :: Dakle, pravac bioskop sa devojkom i drugaricom ako oce i ona .) pa isterujte `zle duhe` i mozda posle padne i treci glas u sobi. .)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.