Ljudi iz nepoznatog razloga mi je nestalo mnogo podataka sa hdda, imao sam instalirano gomilu programa iz kuhinje native instruments (komplete 7) i krenuo redom sa uninstalom i skapiram da na D particiji imam samo par podataka tj 406 GB free od 407, dajte neki ultra dobar program za povratak podataka ubicu se ko siroce!
hvala, ja najvise sumnjam na ovaj komplete 7, 80 GB je i morao je da ide na D particiju, kada sam ga uklonio ostao sam bez podataka :/ sa MBM skeniram svakih 7 dana
e ovako drugari, uspeo je program da nadje fajlove ali mi nema samo fajlnova koji su bili u win librarys, znaci slike, muzika i video, a sto je najgore meni je relativno skoro crkao hdd i skinuo sam sa neta oko 800 stvari, bavim se DJingom i jako mi je bitno da ih povratim, ako neko zna ako bih mogao da namirisem negde na hddu win library bio bih mu jako zahvalan, hvala Vama jos jednom!
E ovako drugari, da Vas obavestim da sam uspeo sve da povratim sa programom EASEUS DATA RECOVERY samo je bitno da pregledate sve foldere koje nadje jer ume malo da istumba, cisto da znate da je jako dobar program i hvala na savetima! :))))
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.