Na Xp-u koristim BS Player 2.15 pro koji je extra,al nece da radi na Visti. Napominjem da imam Divx 6.5 codec i Xvid codec. Kada na Visti i BS-a pustim Divx film nema slike,a zvuka ima. Ne znam zasto nece da radi, npr u Media Playeru radi al ne mogu da koristim titlove. Dal postoji neke player koji radi u Visti,a da mogu da se normalno ubace titlovi?
Ako moze na vistu, instaliraj program VobSub. Program se u xp-u ugradi u sistem (ako se ne varam) i mislim da prikazuje titlove u vecini plejera, sigurno u windows media plejeru. To bi trebalo da ti resi problem... Nikolas
:: imam BSplayer i radi na Visti, (kao imv2 player).. :: od kodeka na Visti koristim SAMO ffdshow i DivX6.5....svi rade.. :: :: verovatno ti pravi problem Xvid kodek.. :: :: DivxG400 je radjen za grafichku Matrox G400 posto ona ima probleme sa brojem frejmova, pa vrshi ispravku.... tako da se dotichni treba instalirati samo u sluchaju rachunara sa G400 grafichkom..
ja imam ati x550 i savrseno radi kod mene!!! tj. imam titlove na DivX-u u Media player-u.
ja ih imam i radi sve savrseno. kod tebe je problem verovatno sto si nesto izbrljao pri instalaciji kodeka,probaj da ih izbrises pa instaliraj ove ,pazi kod instalacije da cekiras sve sta ti treba.ja stavim sve i radi svaki film super
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.