instalirao sam Splash PRO slika koju emituje u full HD-u je ekstra kvaliteta ali on ne moze da prikazuje ova nasa slova ima li neko predlog za neki kvalitetan plejer naravno i da moze da pusta audio 5.1 jer neki plejeri nece
Ne znam za taj konkretno , ali probaj da cackas u opcijama , vecina plejera je za subtitle po defaultu podesena na Western, probaj da nadjes to ako ima i stavi central european, trebalo bi da ti resi problem sa nasim slovima.
:: instalirao sam Splash PRO slika koju emituje u full HD-u je ekstra kvaliteta ali on ne moze da prikazuje ova nasa slova ima li neko predlog za neki kvalitetan plejer naravno i da moze da pusta audio 5.1 jer neki plejeri nec ::
I ja koistim ova dva. I da za taj tvoj player idi u opcije pa podesenja i gledaj de su opcije subtiltle pa stavi za font istocnoevropska ili centralnoevropska, kako vec stoji za taj player koji inace nikad nisam koristio. Mora da može a nije ti se automatski podesilo je nisi stavio srpski za neunikodne programe. Neznam sto ljudi to nikad ne menjaju pa srbi smo majku mu. :)
Koristim Splash PRO player vec neko vreme iskljucivo za HD filmove i odusevljen sam njegovom jednostavnoscu i podesavanjima, radi savrseno, redak player koji podrzava hardversko enkodovanje hd materijala i nvidie i ati-a pa samim tim ne opterecuje previse cpu, ima dosta onih zanimljivih filtera itd... Moze da prikazuje nasa slova, samo treba da se podesi u ReginalSettings/Administrative/Change System Locale... , stavis kao sto rece kolega iznad za non unicode i resetujes komp, nakon toga ima da prikazuje.
:: instalirao sam Splash PRO slika koju emituje u full HD-u je ekstra kvaliteta ali on ne moze da prikazuje ova nasa slova ima li neko predlog za neki kvalitetan plejer naravno i da moze da pusta audio 5.1 jer neki plejeri nec ::
Probao sam taj Splash PRO v1.7.0.0, ok je, procesor na 15-20% PII x2 545 na full hd. Od ulepsavanja slike ne koristim nista od njegovih filtera, pogotovo `Motion²`, jer svaki film izgleda k`o spanska serija. Primetio sam to sranje od efekta i na raznim LED tv-ima.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.