Snimio sam dva klipa koja bi da podelim sa vama na pc berzi, ali oba imaju po 250 mb a traju oko 2-3 minuta svaki , dakle treba mi nesto sto ce da ih smanji a da se ne izgubi mnogo na kvalitetu, da mogao da uploadujem na youtube.Stari windows movie maker na xp-u je bio super jednostavan, ubacis klipove zavezes ih ako ih ima vise, odredis koliko zelis da bude velicina u MB i on sam tera maximalan kvalitet za tu velicinu fajla. Dajte neke savete i predloge sa cime to najjednostavnje i najbrze da odradim.
Stvarno najbolji - Any Video Converter Professional
26.03.2011. 13:05
status: user broj poruka: 997
Neznam sta su mu uradili ali tako pegla sliku da je to najbolje sto sam ja video u zivotu probao sam sve!!! Uzmi bilo koji stavi rezoluciju recimo 1280 x 720 i bit rate 512kbps i vidi sta ce ti on uraditi a sta ostali eto tako mozes da uporedis `kvalitet` bilo kog sa njim ko nije probao nezna. Ima ga u sopovima `tor` u predgradju `ent` ... :)
Posle prvog pokretanja iskljuci update i to je to.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.