Pozdrav ljudi Jedno pitanje za sve Vas koji mozete da mi pomognete... Koji je najbolji ps2 emulator koji provereno radi na racunaru? Da li uopste takav emulator postoji?Posto sam cuo da su svi ti programi fake,i da nema `leba od toga. Moze li mi neko dati konkretan odgovor sta da trazim i mozda link gde da trazim? Konkretno brata sam nalozio na igricu gad of war,pa bi on,a bogami i ja zeleo da to premotamo na racunaru ako je to nekako moguce normalno pokrenuti. Konfiguracija je sledeca dfi lanparty (ne znam tacnu oznaku) 3x1gb ddr2 mem. amd 5200+ powercolor 4870 hdd 250 i ostale manje bitne stvari...
radice ti nekako,mada drugar ima isti i mogu da ti kazem da nije bash bajno.Sto se tice god of war nasao sam negde (davno)na netu da ima drugi deo kao neshto portovan pa ima i za pc.To ako nadjesh radice ti super.
PCSX2 0.97 mislim da je poslednja verzija. PS2 bios nadji na torrentima.
Igrao sam Def jam: Fight for NY, Fight Night round 3, Mortal Kombat: Armageddon i WWE SvR. Sve radi u punoj brzini na i5 760, ne znam koji je minimum, ali za svaku igru idu druga podesavanja (da ne bi seckala ili krahirala).
da ti potvrdim... GoW 1 i 2 sam obrnuo preko emulatora na kompu.. treba procesor valjan (imam i750 pa sam se naigrao)... tako da je moguće.. a i čisto ako te interesuje, radi i dolphin emulator sa kojim možeš da teraš igre sa Wii-a, samo je malo jebeno za kontroler, ali šljaka u fulu..
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.