Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
mortal kombat
STRANA 1 OD 1
Mikishon89 mortal kombat 24.03.2011. 22:30 T34804

status: user
broj poruka: 2416
skinuo sam mortal kombat iz 1995 medjutim on je u nekom mkv formatu to nije problem vec moram stalno da ubacujem posebno zvuk i prevod je integrisan u film sto me nervira jel moze tu nesto da se uradi?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: mortal kombat 24.03.2011. 22:50 #308106

broj poruka: 9459
Za zvuk ne znam, kako mislis da ga ubacujes, jel u posebnom fajlu? Inace .mkv je kontejner u kome se nalaze video, zvuk i titl. Pokusaj u player-u da iskljucis titl, u GOM-u ti je na desni klik/subtitle/show subtitles - to odcekiraj, mozda nije nalepljen titl.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: skinuo sam mortal kombat iz 1995 medjutim on je u nekom mkv formatu to nije problem vec moram stalno da ubacujem posebno zvuk i prevod je integrisan u film sto me nervira jel moze tu nesto da se uradi
::
Mikishon89 Re: 24.03.2011. 23:33 #308142

broj poruka: 2416
zvuk moram da ubacim kao sto ubacujem prevod idem na ocitaj audio datoteku jezik je engl integrisan

gilopile Re: Re: 24.03.2011. 23:49 #308145

broj poruka: 9459
Jbg, nema tu pomoci, pogotovo sa nalepljenim titlom.Ima varijante kropovanja da pi se izbacio taj deo gde je titl ili ga zamutniti sa obliznjim teksturama...smor je to raditi, veruj mi.Moras tako da se smaras, ali nije frka, jedino ako film gledas svakih pola sata:) Ja bih skinuo drugi i gotovo.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: zvuk moram da ubacim kao sto ubacujem prevod idem na ocitaj audio datoteku jezik je engl integrisa
Simon72 ... 24.03.2011. 23:57 #308148

broj poruka: 2799
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-4.6.0-setup.exe
sa ovim možeš da skloniš prevod i audio i da ih dodaješ ili staviš kao podrazumevane.
koristi kmplayer trebalo bi da ti radi film kako treba
http://kmplayer.en.softonic.com/

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs