Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Music playeri ne prikazuyu Russka slova?
STRANA 1 OD 1
Antilohije Music playeri ne prikazuyu Russka slova? 24.03.2011. 07:54 T34784

status: user
broj poruka: 688
Elem, winamp, aimp itd. (tj. ne itd, posto ostale ni ne koristim) ne prikazuju u playlisti ruska slova. Drugim recima kad pustim rusku pesmu na ruskoj azbuci u playlisti se vide neki cudni simboli, upitnici i sl. Takodje ako zelim da otvorim playlistu pesama na ruskom kuju sam prethodno sacuvao, nece bre!

Ima li ko resenje za ovo?

pozz

P.S. Tema nema veze sa posetom dragog nam premijera `saveznicke` drzave... Drz`mo se Libije i brata Muamera.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antilohije evo da odgovorim sam sebi 24.03.2011. 08:14 #307854

Ovaj AIMP je ruski player, promeni se jezik u ruski i svjo rabotaet harasho.

Jedino sto ostaje problem sa playlistama sto izgleda ima veze sa windowsom tj. imenom foldera na russkom

raic Ima rešenja... valjda 24.03.2011. 09:30 #307863

broj poruka: 9006
Probaj u region and language options - administrative - language for non - unicode programs da staviš russian.

Ako ne bude htelo probaj da instaliraš Russki language pack

Imaju Rusi lepih pesmica, kvalitetnog popa, čak im je i karleuša jedno deset spratova iznad naše karleuše. Ja to doduše malo oskrnavim i prebacim nazive fonetski na latinicu, jebiga znam da je smešno al me mrzi da se cimam.

Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

Antilohije Re: Ima rešenja... valjda 24.03.2011. 10:10 #307877

Ja svako malo pronadjem po nesto zanimljivo kod rusa i ukrajinaca, trenutno:

Юлия Савичева - [2008] Оригами

(nije lose)

:: Probaj u region and language options - administrative - language for non - unicode programs da staviš russian
::
:: Ako ne bude htelo probaj da instaliraš Russki language pack
:: Imaju Rusi lepih pesmica, kvalitetnog popa, čak im je i karleuša jedno deset spratova iznad naše karleuše. Ja to doduše malo oskrnavim i prebacim nazive fonetski na latinicu, jebiga znam da je smešno al me mrzi da se cimam
:: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
doca80 Re: Re: Ima rešenja... valjda 24.03.2011. 10:29 #307882

broj poruka: 3053
poslusaj i ovo ako vec nisi,zanimljivo je...a cice su bruka

http://www.youtube.com/watch?v=xosB3_CSZ9M

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

:: Ja svako malo pronadjem po nesto zanimljivo kod rusa i ukrajinaca, trenutno
:: Юлия Савичева - [2008] Оригам�
:: (nije lose
:: :: Probaj u region and language options - administrative - language for non - unicode programs da staviš russian
:: ::
:: :: Ako ne bude htelo probaj da instaliraš Russki language pack
:: :: Imaju Rusi lepih pesmica, kvalitetnog popa, čak im je i karleuša jedno deset spratova iznad naše karleuše. Ja to doduše malo oskrnavim i prebacim nazive fonetski na latinicu, jebiga znam da je smešno al me mrzi da se cimam
:: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Antilohije a za gledanje preporucujem: 24.03.2011. 11:09 #307890

А.Р.М.И.Я - Ukrajina
Julia Kova (Dzuliya Anjhokova) - Rusija
Nikita - Ukrajina
Mobilnye Blondinki - Rusija

Slavuj ... 24.03.2011. 11:32 #307898

broj poruka: 2236
Za slušanje

http://www.youtube.com/watch?v=7nvdrGdcQ78

A i nije Muamer nego Momir :)
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
muff Re: Ima rešenja... valjda 24.03.2011. 14:06 #307911

broj poruka: 440
e zanimljiva stvar za taj non unicode languages, u visti kad sam prebacio, blio sve mi se pojeba.o, nisam igre mogao neke da startujem vise koje su ranije radile normalno, pobrka pathove...

:: Probaj u region and language options - administrative - language for non - unicode programs da staviš russian
:: Ako ne bude htelo probaj da instaliraš Russki language pack
:: Imaju Rusi lepih pesmica, kvalitetnog popa, čak im je i karleuša jedno deset spratova iznad naše karleuše. Ja to doduše malo oskrnavim i prebacim nazive fonetski na latinicu, jebiga znam da je smešno al me mrzi da se cimam
:: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60395. Broj poslatih odgovora: 647414.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs