...a sto se tice OS-ova, kako su krenuli, uskoro ce biti vise operativnih sistema nego modela telefona - deset verzija Window&Mobile-a, deset verzija Androida, 150 verzija Symbian-a, Brew, Bada, Maemo, 200 verzija Java-e...
maemo je odlican OS,samo sto su ga ubili a nije uspeo da pokaze svu svoju moc.. zasto gile on ne ubaci android na n900 i krne IGO i zavrsi pricu!
:: ...a sto se tice OS-ova, kako su krenuli, uskoro ce biti vise operativnih sistema nego modela telefona - deset verzija Window&Mobile-a, deset verzija Androida, 150 verzija Symbian-a, Brew, Bada, Maemo, 200 verzija Java-e.. :: ::
I ja sam nasao taj Sygic, ali da pitam :). A sto se tice Maema kao OS-a, oni koji nesto vise znaju na tom polju, kazu da ga je Nokia pogurala bio bi najperspektivniji OS (lako bi se nesto sa drugih platformi portovalo na njega), nesto sam citao o benchu o ovome,...
@skar zato sto je to drug od druga xd, a taj verovatno ne zna mnogo o telefonima,...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.