Verovatno je covek mislio da jedan pusti kuci, a drugi u vikendici u isto vreme, hehehe- sala mala.
Sigurno bi moglo sa nekim programom za video obradu i sl. nemam trenutno instaliran ni jedan pa ti ne mogu pomoci, ali dok se neko ne javi probaj sa GOM player-om, u opciji stikliraj `launch multiple player`, pa ih otvaras koliko ti volja, pa ako moze da pomogne...
...се при инсталацији KM player-а бира да ли је омогућена или онемогућена опција пустања више фајлова у исто време. Једино не знам да ли их онда оба укључује у истом прозору. Да будем прецизнији, није приликом инсталације него приликом првог укључења не идеш на подразумеване вредности него сам подесиш шта ће како да функционише.
Није важно да ли је пут посут трњем него да ли си обувен. Боље је упалити свећу него проклињати таму.
da idu jedan pored drugog mozes jedino u premijeru imas dva monitora a player koji pusta ova nisam cuo da ima jedino ako ih spojis i odrendas kao jedan
pretpostavljam da Milos22 nije toliko zahtevan da mu treba iskljucivo bukvalno iz jednog plejera da pusti 2 fajla.. valjda moze dva puta da pritisne ikonicu i pusti na taj nacin.. to sam ja mislio
:: 16 plejera od jednom nisam ni spominjao. Al kako pustiti npr. iz km plejera dva videa od jednom? Na to sam mislio druze :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: sta nije moguce, MPC player, BS player, mozes da otvoris 16 plejera odjednom i da pustas video klipove, filmove itd.. :: :: :: :: :: :: :: nije moguce.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: :: MSI 770-C4 :: :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: :: Gainward HD4850 G :: :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: Ne nego jel ima da u jednom plejeru pusti 2 klipa :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: pretpostavljam da Milos22 nije toliko zahtevan da mu treba iskljucivo bukvalno iz jednog plejera da pusti 2 fajla.. valjda moze dva puta da pritisne ikonicu i pusti na taj nacin.. to sam ja misli :: :: :: :: 16 plejera od jednom nisam ni spominjao. Al kako pustiti npr. iz km plejera dva videa od jednom? Na to sam mislio druze :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: sta nije moguce, MPC player, BS player, mozes da otvoris 16 plejera odjednom i da pustas video klipove, filmove itd.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nije moguce.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: :: :: MSI 770-C4 :: :: :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: :: :: Gainward HD4850 G :: :: :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne nego jel ima da u jednom plejeru pusti 2 klipa :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.