Koliko god da ga ljudi hvalili on je pun bugova! Razlog zasto sam sad popiziditis jeste sto mi po ko zna koji put nestaje bookmarks bar i sve adrese iz adress bar-a! Jedino mogu da povadim tj izvrsim selekciju iz history-a ali to je muka da razvrstavam gde sam sve bio i sta mi treba! Dodje mi da se vratim na Operu ili da predjem na Lisicu!
Re: But here comes IE9. Eve gi, raducka na Wn_64 espe jedan...
17.03.2011. 02:22
status: user broj poruka: 3519
Taj isti IE9, koji koristim kao alternativu(kad mi je više ljudi u stanu) zna da puca samo tako i pored update-a. Nisu iskorenili greške koje su imali sa IE8, tako da će teško i sa ovom verzijom.
Jeste brz ali samo to..Siromasan bez nekih mogucnosti a jos pun kojekakvih bug-ova! Spucavanja,deljenje slike i sl..Necu ni da se prisecam. Ovo me je svakako isteralo iz takta .
Jedno vreme sam bio zadovoljan operom.Bio sam dugogodisnji korisnik a onda su poceli da opadaju sa kvalitetom a i brzina nije bila za pohvalu ..Posle predjem malo na Safari koji je radio zaista brzo ali je supalj strasno.Explorer nisam nikad koristio osim za hotmail a Lisica mi se ne svidja,za moj ukus previse gusi!Iz tog razloga sam koristio Chrome ali cu da ga batalim koliko odmah jer nemam vremena nit zelju da non stop pazim da li sam sacuvao neku adresu i sl..
Jeste, ljisica malo sporije startuje... Hromi zayebava bas onako kako si
17.03.2011. 02:32
status: user broj poruka: 10999
opisao: gubi podatke brauzovanja, nece da se pokrene (a udje u `procese`), nece da se apdejtuje (a Google updater instalisan i radi sta treba za druge Google aplikacije)... Doduse, moram da priznam da su se ovi problemi cesce javljali do verzije 8.xxx... Onda su pocela druga sranya: flash, Java... pukne stranica, pukne ceo sistem, svejedno, XP ili Sedmojka... Ja sam najvise razocaran Operetom - probao sam je jos u doba ver. 5. Nije radila sa Javom (delovi stranica nisu mogli da budu prikazani i malo-malo pa poruka `error in Java script`), ugradjeni email client je bio nepouzdan.. Nedavno sam isprobao jedan od novijih build-ova i vidim, situacija slicna (iako se GUI mnogo promenio na bolje).
Ma nema ni altera ni native. To nam je sta nam je. Evo, da kucnem
17.03.2011. 02:49
status: user broj poruka: 10999
u TN ekran (he, he!), i ovaj hromy daba radi poslednjih nekolicinu dana, nije da ne radi (ver.10.0.648.134). Satima i satima dnevno, download-ujem a ukljuceno po 5-6 tab-ova... (napisah `ovaj`, ali trenutno sam na ie-u)...
Od kako sam poceo chrome da koristim instaliram betu. Nikakvih problema sa podacima, bookmark i adress barom. Da si koristio sync sada ne bi imao problema. Svaku promenu direktno izvrsi i na drugim racunarima sa kojima je chrome sinhronizovan. Gde god da sednem browser moze da izgleda kao kod kuce.
Chrome ima kolega na poslu i jednom sam primetio da je nesto zabagovala ali nisam toliko ni obracao paznju... Ja koristim Operu vec duze vreme i lepo radi... Bile su 2-3 verzije bagovite ali su to sredili. Ne kazem da sad nije bagovita, ima svojih trenutaka ali nije strasno. Malo sam je modifikovao za svoje potrebe i mogu reci da sluzi svrsi... IE ni u ludilu, a ostalo nemam vremena ni volje... A na linuxu koristim Firefox koji radi extra...ali opet to nije samo zbog samog browsera vec i do drugih stvari...
po hiljaditi put, ljudi instalirajte Chrome 5 STABLE verziju i necete imati problema, ne lozite se na poslednje beta verzije.. ISTO SRANJE drugo pakovanje.. a ako ti nestanu bukmarzi precica ti je ctrl-B. za ovo drugo prvi put cujem.. nikad nisam koristio najnovije beta verzije, samo ovaj sto sam naveo i nikad nikakav problem, a vrsim nad njim veliku torturu sa po 60 tabova svakog dana..
:: Koliko god da ga ljudi hvalili on je pun bugova :: Razlog zasto sam sad popiziditis jeste sto mi po ko zna koji put nestaje bookmarks bar i sve adrese iz adress bar-a :: Jedino mogu da povadim tj izvrsim selekciju iz history-a ali to je muka da razvrstavam gde sam sve bio i sta mi treba :: Dodje mi da se vratim na Operu ili da predjem na Lisicu!
tj nijedan u zadnjih mesec-dva dana (pre toga se ne secam). Kod mene je osetno brza od FF4 rc1, mada ne primecujem razliku izmedju chrome(t)a i opere sto se brzine tice, jedino chrome jede procesor i ubija ram. Sa 6 otvorenih tabova opera mi pojede oko 130mb rama a chrome sa tih istih 6 taba pojede preko 500mb+zauzece procesora skoci za bar 30%. Comodo dragon radi lepo i dosta je `laksi` za komp iako radi na istom principu kao chrome. Samo stable verzije koristim.
Ne znam kada ste zadnji put probali operu ali sada definitivno nije losa.
Pocetkom 2000 sam koristio i Tanderbrd za mejl, ali sam to vec batalio i presao na OE. Sada sam na OE2007 i jedva sam se privikao, ali OK je... Sljaka... IE, Opere, Hromovi, Safariji... Hvala, ali ne hvala. FF i na OSxu.
Trenutno koristim Operu, ali i on ima problema, najvise na relaciji flash, opera, ati drajveri...ko ce ga znati...sa drugim browserima mi se nedesavaju zeleni ekrani
Firefox ima ubedljivo najveci broj dodataka ali je poceo da jede mnogo memorije i strasno izgubio na brzini, mislim da se polako degradira, i dalje mi je 1>2>3>a kako stvari stoje cetvorku necu ni probati.
Google chrome mi je bio najbrzi od svih ali je i on bio bagovit kao sto si vec rekao, plus nikako mi se nije svideo interfejs.
IE, Safari i ostale koristim samo na tudjim racunarima
Stekao sam utisak da su ti brzina i stabilnost najvazniji, stoga probaj da se vratis na operu, ako budes imao problema ostajei ti samo da provrtis i ove ostale, mozda ces imati vise srece od mene.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.