imam jedan problem instalirao sam office sve kako treba,medjutim kad pokrenem excel instalira mi nesto to je ok,nego svaki put kad udjem on uvek isto instalira sta to moze biti isto to se desava i u office 2007 i 10
Ne radi se o `install now` nego `custom install`, gde bi trebalo...
16.03.2011. 22:14
status: user broj poruka: 11001
odabrati da SVE komponente `idu sa diska` (to jest, sa HDD-a, `running from disc`). Dakle, nijedna stavka ne treba da bude siva ako hoces da (skoro) sve radi tako da ne zahteva do-instalisanje...
Mislim da problem nije u FULL instalaciji, nego u instaliranih više verzija Office-a. Barem se iz mog iskustva tako pokazalo, a evo i objašnjenje. Na kompu je instaliran Office 2007 i 2010. Kada se pokrene 2007 pa posle njega 2010 kao da nešto instalira pri pokretanju, isto tako i u kontra smeru prvo 2010 pa onda 2007 i kao da opet nešto instalira. A kada pokrenem neku od verzija više puta uzastopno to `instaliranje` se ne pojavljuje.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.