Uzeh danas novi komp: i-3 Intel GA-55 ploca 4 gb ram Palit gtx 460 malo da se pohvalim Stavim xp, probam, radi a kada sam `poterao` everest koji mi radi na starom kompu, dobih plavi ekran i `system recovered..` Zbog cega...? bobanf
Probaj da pokreneš novi AIDA64, to je novi Everest.
Mislim da je pre nekoliko dana bila tema, kažu da je SIV dobar, tada sam ga samo probao, ali nemam iskustva u korišćenju. Na žalost, ni sa AIDA64 nemam puno iskustva, skoro sam ga pronašao.
:: :: Malopre sam proveravao temperature sa vise programa i o.k. su i SIV i AidA i Core Temp :: Najgore mi se pokazao ASUS PC Probe :: :: Na stranim forumima mnogo hvale Core Temp.
Zamisli!? Trebalo bi da Asus Probe pokazuje najbolje rezultate (naravno, za Asus ploče).
Čini mi se da je za socketA seriju ploča bio naštelovan da pokazuje temperaturu procesora 10 C nižu nego što je BIOS pokazuje.
Pozdrav!
Vlada
:: :: Malopre sam proveravao temperature sa vise programa i o.k. su i SIV i AidA i Core Temp :: Najgore mi se pokazao ASUS PC Probe :: :: Na stranim forumima mnogo hvale Core Temp.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.