Jel ima jos ko problema sa ovim chromom sem mene? Nesto mnogo bagovit. Redovno mi `pucaju` stranice na nekim sajtovima, moram po 3 puta da refreshujem. Nekad ne ucita CSS za sajt pa se vide samo slova. I sto je najgore, gledam neku seriju online, posle 10 min urla kuler. Ja pogledam, ono procesor na 100%. Imam i5 750, kad sam pokretao po 3 programa nije prelazilo 60%. Sta treba da mu uradi da ga nabije na 100. U mozili to sve na 6-7%.
Ja sam imao dosta problema sa njim, pa sam se vratio-presao na Mozillu 4 RC i po meni je mnogo bolja od Chrome-a
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
:: Jel ima jos ko problema sa ovim chromom sem mene? Nesto mnogo bagovit. Redovno mi `pucaju` stranice na nekim sajtovima, moram po 3 puta da refreshujem. Nekad ne ucita CSS za sajt pa se vide samo slova. :: I sto je najgore, gledam neku seriju online, posle 10 min urla kuler. Ja pogledam, ono procesor na 100%. Imam i5 750, kad sam pokretao po 3 programa nije prelazilo 60%. Sta treba da mu uradi da ga nabije na 100. U mozili to sve na 6-7% :: ::
Nikakvih problema kod mene, ni na XP32 ni u W7_64, verzije...
11.03.2011. 23:01
status: user broj poruka: 11001
9.xxxxx i 10xxxxxx... Poslednji 10 build ima znacajno poboljsanu podrsku za Java aplet... Jedina stvar koja mi smeta - posle nekog vremena (mesec-dva), google updater prestane da funkcionise ALI SAMO za Chrome (cannot find server, pa cannot find server...). A i dalje apdejtuje Earth i Picassu...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.