Da li je DOS2USM program u koliziji sa MS OFFICE jer kad je program aktiviran a odstampam nesto iz worda blokira se i nece da stampa iz dos-a (radi se o stampi sa eskejp sekvencama na laserski stampac na USB portu). Ima li neko preporuku ili savet?
Bas sam danas na jednoj masini sa win xp instalirao dos2usb i sve radi normalno. Kod tebe je neki problem. Probaj da ponovo instaliras office i dos2usb.
Ja sam mu slao tu verziju i V1.57 ali navodno ne radi, treba verzija 1.59.84 koju ja nikako da nađem.
:: Ne koristim taj program, ali evo naletih na ovu verziju pa probaj :: :: http://rapidshare.com/files/18006159/DOS2USB.v1.59.26.Cracked-SSG.rar.htm :: :: Pass: AdaMsk :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: koja ti je to verzija i da li je krekovana ili legalna? ako je free posalji mi (ja sam probao sa dosta starom v 1.57 :: ::
LJUDI U KREK VERZIJI 1.59.26 INSTALACIJA JESTE 1.59.26 ALI JE KREK 1.59.69 (TAKO JE SPAKOVANO) I NEMOZE DA FUNKCIONISE! NECE BREEEEE!! A ONA 1.57 MORA STALNO AKTIVIRAJ / DEAKTIVIRAJ I TAKO
:: :: LJUDI U KREK VERZIJI 1.59.26 INSTALACIJA JESTE 1.59.26 ALI JE KREK 1.59.69 (TAKO JE SPAKOVANO) I NEMOZE DA FUNKCIONISE! NECE BREEEEE!! A ONA 1.57 MORA STALNO AKTIVIRAJ / DEAKTIVIRAJ I TAK :: ::
ujka pero ovo tvoje funkcionise (v 1.59.71) ali kad pustim stampu iz dosa odstampa lepo, ali kad pustim iz exela stoji ne stampa. U start\control panel\printer.. kad kliknem na printer ta stampa i dalje stoji (dos2usb spuling printer....) a iza nje je stampa iz exela kao da ceka u red za stampu (pretpostavljam kad odstampa ne oslobadja liniju) a dole desno u task bar stoji ikonica printera i dalje
Probao sam iz worda i radilo je, pa pretpostavljam da bi radilo i iz excela. Cak je sve lepo radilo i posle restarta. Znaci instalacija dos2usb uopste nije uticala na stampu iz windowsa. Vidi da li ti je taj stampac postavljen kao `default printer`. Ako jeste, probaj da obrises drajver i ponovo ga instaliras, ili ga jednostavno ubodi u drugi usb port.
ujka pero ako ovo procitas, znaj da funkcionise, ali kad odstampam iz dos-a ostaje ikonica dole desno u task baru kao da ne oslobadja printer, i stoji da ima dokumenat za stampu iako je odstampan. Stampac je ukljucen svo vreme (sta li je to)?
Koji je stampac? Probaj da udjes u printers and faxes u control panelu i ako imas nekoliko stampaca, nesto kao e260, e260ps, e260pcl, ti obrisi sve sem e260.
Da li si probao reinstalaciju drajvera za stampac, ili ako te to mrzi ubodi ga u drugi usb pa ce on sam da ih ponovo instalira. Ako ovo ne upali ostaje ti samo jos da reinstaliras office.
neznam zasto kad zavrsi stampu ostavlja aktivnu ikonicu stampaca (dole desno) trebao bi da kad zavrsi nju `makne` odatle. Kad kliknem na nju pojavljuje da ima jedan dokumenat a u statusu pise spooling printing, zamenio sam USB ali isto.
KAD DEAKTIVIRAM DOS2USB ONDA STAMPA OSTALO NORMALNO, DOK STAMPA IMA DOLE DESNO IKONICU STAMPACA, KAD ZAVRSI ONA SE GUBI I NEMA DOKUMENATA ZA STAMPU, A ONDA AKTIVIRAM DOS2USB PUSTIM STAMPU POJAVI SE DOLE IKONICA PRINTERA, ZAVRSI STAMPU A INONICA JOS STOJI, ONDA PUSTIM DRUGU STAMPU IZ DOSA STAMPA JE NORMALNO, IKONICA I DALJE STOJI I DA IMA KAO JEDAN FAJL (U DOKUMENAT MU STOJI DOS2USB A U STATUS SPOOLING PRINTING) KAD POGLEDAM U CONTROL PANEL. NEGDE NEKO PODESAVANJE FALI KOJE JA NEMOGU DA NAPIPAM. KAKO JE KOD TEBE PODESEN PRINTER, A KAKO PROGRAM DOS2USB?
Stampac nisam podesavao kod sebe vec u jednoj firmi
13.03.2011. 00:25
status: user broj poruka: 44
Sve je proradilo iz prve bez ikakvih podesavanja. Kod tebe ocigledno drajveri imaju neki konflikt sa dos2usb. Jedino da probas neki drugi program koji radi istu stvar.
Vidi, ja cu za sada da ga aktiviram kad treba iz dos-a, a da ga deaktiviram kad treba iz ofisa i tako u krug. Jesi li ti probao dok je DOS2USB aktivan da stampas iz dosa pa ofisa pa opet dosa, i da ne duzimo vec je kasno moj mejl je batastojkovic@gmail.com pa ako se necega setis posalji jer ovde da se dopisujemo drugima nije interesantno, a kad resim problem konacno ovde cu napisati i kako. Pozdrav
Vidi, ja cu za sada da ga aktiviram kad treba iz dos-a, a da ga deaktiviram kad treba iz ofisa i tako u krug. Jesi li ti probao dok je DOS2USB aktivan da stampas iz dosa pa ofisa pa opet dosa, i da ne duzimo vec je kasno moj mejl je batastojkovic@gmail.com pa ako se necega setis posalji jer ovde da se dopisujemo drugima nije interesantno, a kad resim problem konacno ovde cu napisati i kako. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.