Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Windows 7 u-p-d-a-t-e problem
STRANA 1 OD 1
Milos22 Windows 7 u-p-d-a-t-e problem 11.03.2011. 15:42 T34442

status: user
broj poruka: 1720
Drugari danas mi je izasao novi update zove se security update for microsoft visual C++2005 Service pack 1 Redistrubutable Package (KB973923) medjutim kad pokrenem instalaciju izadje mi Instaler has stoped working i onda imam onu opciju close program sta da radim inace sad mi stoji da nemam novih update valjda je u redu u bez tog update?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vodos Vazan je to u-p-d-a-t-e, 11.03.2011. 17:38 #304303

broj poruka: 864
ali bice da ga vec imas od ranije instaliranog jer dolazi kao support software sa mnogim igrama, na primer...
Verovatno je nesto zabagovalo, ko ce ga znati. Provei u spisku instaliranih programa da se to vec nije ranije instaliralo...

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milos22 re 11.03.2011. 18:02 #304310

broj poruka: 1720
Verovatno je od igrice koje sam juce instalirao just cause ali i tad je prekinulo instalaciju ali verovatno nije nista strasno ako se ne instalira

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs