Znam da je bila nede tema o tome, ali ne mogu da je nadjem...
Radi se o tome da imam ISO fajl, koji je potrebno narezati na CD. Pored toga u ISO fajlu, dodao bih jos neke fajlove. Kako izmeniti ISO fajl i napraviti novi (dopunje
Unapred hvala.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Raspakuj ga winrarom, promeni šta oćeš pa onda nerom ili čim god ponovo napravi iso.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Znam da je bila nede tema o tome, ali ne mogu da je nadjem.. :: :: Radi se o tome da imam ISO fajl, koji je potrebno narezati na CD. Pored toga u ISO fajlu, dodao bih jos neke fajlove. Kako izmeniti ISO fajl i napraviti novi (dopunj ::
Ostalo mi je u glavi da je uz neki Hirens objasnjavano kako se to nekim programom dodaje, ali vidis jednostavno da jednostavnije ne moze biti.
Da li kasnije ostaje butabilan cd, ako je prvi iso bio uradjen da bude butabilan (ostavljeni svi originalni direktorijumi)?
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
ne. ako je bio butabilan onda samo s ovim pomenutim iso programima.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Ostalo mi je u glavi da je uz neki Hirens objasnjavano kako se to nekim programom dodaje, ali vidis jednostavno da jednostavnije ne moze biti. :: :: Da li kasnije ostaje butabilan cd, ako je prvi iso bio uradjen da bude butabilan (ostavljeni svi originalni direktorijumi) :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.