Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
neki program mi ne odobrava vezu sa web stranicom
STRANA 1 OD 1
marepzs neki program mi ne odobrava vezu sa web stranicom 10.03.2011. 00:23 T34396

status: user
broj poruka: 33
E ovako ljudi, imam problem sa nekim programom koji se pokrece sa sistemom samo ne znam koji je u pitanju. Problem je sledeci, on meni zabranjuje pristup stranici https://www.dl4all.com ... Kako sam skontao da je program ? Pa tako sto sam usao na stranicu cim sam upalio komp, i nakon nekih 15-ak sekundi sam refresh-ovao stranicu i nije htela da se pokrene... Evo slika da vidite o cemu se radi (ovo je od 4 pretrazivaca koja imam instalirana) :

http://img593.imageshack.us/f/errorvu.jpg/

a ovo je startup :

http://img846.imageshack.us/f/startup.jpg/

sto se tice malwarebyte-a i ESS , kad ih i ugasim ne mogu da pristupim stranici, ne znam jel postoji neki program kojim bih detaljnije mogao da pregledam startup, da vidim da li se mozda nesto jos pokrece al da se ne vidi na listi... Ako je nesto nejasno pitajte, jer znam da zakomplikujem nekad...

Hvala unapred :)

======ஜ۩۞۩ஜ======
◄███ ГРОБАРИ ЈУГ ███►
======ஜ۩۞۩ஜ======
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tr0pIcAn0 Malwarebytes je u pitanju.. 10.03.2011. 01:11 #303911

broj poruka: 633
Iskljuci mu onaj web blocker ili kako se vec zove..

MSI KA790GX
AMD Phenom II x4 925
Thermaltake V1 CL-P0401
Kingston KHX 920Mhz CL4 2x1GB
PowerColor HD 4770 512MB
Samsung SpinPoint F3 500GB 16MB
Silverstone SST-ST50F-230 500W

tortojed Evo sta je moguce: 1. taj sajt se nalazi na `crnoj` listi nekog od... 10.03.2011. 01:16 #303913

broj poruka: 11001
programa zaduzenih za borbu protiv uljeza (Malwarebytes i ESET odnosno NOD) i/ili na crnoj listi brauzera.

2. neki uljez se ipak probio pored ovih programa (ne bi me ni cudilo, obzirom na nepouzdanost ESET-a - moje licno misljenje).
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sta uraditi? Za pocetak:

1. u start up-u otstikliraj Quicktime, Java i 2xMalwareb. Restart. Quick i Java auto updater ti svakako ne trebaju.
2. proveri `crne liste` (svaki brauzer ima svoj `options/security` itd. itd. U IE to se nalazi u tools/internet options/security/restricted sites).
3. online scan (postoji i bitdefender quick scan plugin za Chrome i za FFox).

marepzs Hvala ! 10.03.2011. 15:17 #304052

broj poruka: 33
Hvala , problem resen, izgleda da je ipak do malware-a bilo, ugasio sam mu webpage blocking i usao normalno

======ஜ۩۞۩ஜ======
◄███ ГРОБАРИ ЈУГ ███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs