E ovako ljudi, imam problem sa nekim programom koji se pokrece sa sistemom samo ne znam koji je u pitanju. Problem je sledeci, on meni zabranjuje pristup stranici https://www.dl4all.com ... Kako sam skontao da je program ? Pa tako sto sam usao na stranicu cim sam upalio komp, i nakon nekih 15-ak sekundi sam refresh-ovao stranicu i nije htela da se pokrene... Evo slika da vidite o cemu se radi (ovo je od 4 pretrazivaca koja imam instalirana) :
sto se tice malwarebyte-a i ESS , kad ih i ugasim ne mogu da pristupim stranici, ne znam jel postoji neki program kojim bih detaljnije mogao da pregledam startup, da vidim da li se mozda nesto jos pokrece al da se ne vidi na listi... Ako je nesto nejasno pitajte, jer znam da zakomplikujem nekad...
Evo sta je moguce: 1. taj sajt se nalazi na `crnoj` listi nekog od...
10.03.2011. 01:16
status: user broj poruka: 11001
programa zaduzenih za borbu protiv uljeza (Malwarebytes i ESET odnosno NOD) i/ili na crnoj listi brauzera.
2. neki uljez se ipak probio pored ovih programa (ne bi me ni cudilo, obzirom na nepouzdanost ESET-a - moje licno misljenje). - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sta uraditi? Za pocetak:
1. u start up-u otstikliraj Quicktime, Java i 2xMalwareb. Restart. Quick i Java auto updater ti svakako ne trebaju. 2. proveri `crne liste` (svaki brauzer ima svoj `options/security` itd. itd. U IE to se nalazi u tools/internet options/security/restricted sites). 3. online scan (postoji i bitdefender quick scan plugin za Chrome i za FFox).
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.