Drugari interesuje me koji program da skinem za skidanje video klipova mislim na youtube znam za youtube downloader ali nesto zeza tako da koji program mi preporucujete?
Any Video Converter ili Add-on na Mozili - Download Helper
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
:: Drugari interesuje me koji program da skinem za skidanje video klipova mislim na youtube znam za youtube downloader ali nesto zeza tako da koji program mi preporucujete ::
Evo pogledaj ovde http://spedr.com/3zg7 ima zanimljivih odgovora,ja recimo koristim Real Player!Kada pokrenem neki video na youtubu u gornjem desnom uglu mi stoji opcija download this video u par koraka skines video ili zasebno zvuk!Probaj...
Ja ga koristim za skidanje sa rapid-a i megaupload-a ali može i da se skida sa youtube-a. Kada kopiraš link on u linkgrabber-u ima 3 linka. Jedan za mp3 ako hoćeš da skineš kao mp3 snimak, drugi link za video u avi formatu i treći link za video u mp4 formatu. Na nekim snimcima ima i više od 3 linka ako imaju hd verziju.
sajt https://www.KeepVid.com , ne treba ti nikakav program, samo instaliras javu i to je sve.
:: Drugari interesuje me koji program da skinem za skidanje video klipova mislim na youtube znam za youtube downloader ali nesto zeza tako da koji program mi preporucujete ::
Kad god se pokrene neki multimedijalni materijal na bilo kom sajtu, pojavi se opcija `download`, klik na to, pa ako ima vise formata ponudi i koji da skidas (obicno izrazeno u velicini fajla) i ocas posla odradi posao.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.