Opera mi pravi problem sa pc brzom. Probao sam jos desetak sajtova i foruma i sve radi bez problema. Naime, nece da otvori sajt, a i kada uspe ne mogu da klikne ni na jedan link, tj. ne mogu da otvorim sledecu stranicu, da odgovorim itd. Kada pokusam da kliknem poplavi deo stranice i pojave se crvene linije(kao klizaci u vordu) koje ogranicavaju taj poplaveli deo. Probao sam reinstal ali nema efekta. Svaka pomoc je dobrodosla. Ovo kucam iz google chroma. Hvala unapred kolege.
Sve je radilo ekstra do malopre. Slucajno sam pritisnuo neki taster na levom delu tastature i u tom trenutku kliknu na sledeca strana valjda i desilo se gore napisano.
Onda probaj da pritisnes `neki taster` na desnom delu tastature. http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ # MSI 770 C45 # Hynix 2GB DDr3 # Asus 8600GT # Hitachi Deskstar 500GB SATA2 # LC Power 600H-12 # Xigmatek Asgard # Philips 222e
:: Sve je radilo ekstra do malopre. Slucajno sam pritisnuo neki taster na levom delu tastature i u tom trenutku kliknu na sledeca strana valjda i desilo se gore napisano :: :: @ toothles :: ahahahahahh :: ::
Ne vidim razlog za takav komentar,i ne vidim potrebu za vredjanjem zato sto mi nije bio cilj da te iznerviram vec da ti na saljiv nacin skrenem paznju sa nerviranja zbog glupog browsera.Izvini ako sam sa moje dve recenice bezvezno potrosio 10 sekundi tvog zivota.Pozz http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ # MSI 770 C45 # Hynix 2GB DDr3 # Asus 8600GT # Hitachi Deskstar 500GB SATA2 # LC Power 600H-12 # Xigmatek Asgard # Philips 222e
:: @toothles :: Jesli li ti retardiran :: Ako ne mozes da pomognes pali mi sa teme :: :: Hajde kolege nije valjda da niko ne koristi operu :: ::
svi smo mi naelektrisani u ovom rezervatu zvanom Srbija...samo sam hteo malo da okrenem na zajebanciju,ne pada mi na pamet da stajem drugome na muku i ne volim da se svadjam,moja je greska sto nisam stavio smajlija u drugi post.Nego,ozbiljno,sto sve vise vas koristi operu,jel zbg neceg odredjenog ili vam samo dopizdeli oni crash-ovi mozile i hromog gugla?Jel` ima opcija da posaljes feedback?Ja sam par puta slao fujitsu podrsci i odgovorili mi isti dan. http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ # MSI 770 C45 # Hynix 2GB DDr3 # Asus 8600GT # Hitachi Deskstar 500GB SATA2 # LC Power 600H-12 # Xigmatek Asgard # Philips 222e
Kod mene u Operi 11.10 sve po propisima. Nikakav problem. Cenim da je u tvom slucaju najbolja varijanta resenje koje je predlozio Equinoxe.
@toothless Ima opcija slanja feedback-a. Ne znam kakva je reakcija ovlascenih sluzbi na iste. Opera se koristi jos od davnih vremena. Sa crash-ovima sam se prvi put susreo kako su uveli ekstenzije i to se javlja pri otvaranju Opere. Znam kako da resim problem pa feedback i nisam slao. Kada su ekstenzije iskljucene sve je u najboljem redu.
Pod fajlove pretpostavljam da mislis na `opera6.ini` iz onog clanka. Od verzije 10 (cini mi se, a mozda i ranije) taj fajl se zove `operaprefs.ini`. Nisam siguran gde se nalazi to tacno jer kod mene je cela Opera zapakovana u jednom folderu, ali sa egzibicijom Help > About Opera u redu Paths > Preferences ces naci zeljeni podatak.
Ili da ides na varijantu uninstall, pa brisanje/backup svih Opera foldera na disku, pa install. Naravno, obrati paznju na Bookmarks i slicno, oni su u fajlu `opera6.adr` (poziciju saznajes iz iste one egzibicije gore).
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.