skinuo sam neke fajlove u 3ds max-u sa gomilom externih podfajlova sa kineskim nazivima (texture, svetla itd). I program nece da mi otvori to (a nece ni acdc i slicni). Isti slucaj je i sa ruskom cirilicom. Postoji li nesto sto je automatski uraditi rename svih fajlova, direktorijuma i poddirektorijuma? Mrzi me fajl po fajl da preimenujem. Hoce li mi pomoci neki language pack ili tako nesto, da ih programi prihvate bez rename?
otvori folder u file exploreru ( ne u total komanderu) ... obelezis sve fajlove i onda desni klick pa izaberes rename .. otvorice ti prvi fajl da uneses ime (npr `XYZ`) i kad lupis enter automatski ce da preimenuje sve fajlove u XYZ, XYZ(0),XYZ(2) i tako redom ..
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.