Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
ConvertXtoDVD 3.8.0.193 Problem!!!
STRANA 1 OD 1
bridge7802 ConvertXtoDVD 3.8.0.193 Problem!!! 23.02.2011. 16:00 T33931

status: user
broj poruka: 55
Kad startujem program, nakon 3 sec zablokira i ispise poruku NOT RESPONDING, do danas readio bezprekorno, probao uninstall-install i opet isto, sistem restore, takodje isto.Danas sam instalirao program DRIVER GENIUS PRO V10, trazio driver za skener, pa mi ponudio update driver-a chipset,vga,audio itd, odradio i posle restarta gore navedeni program nije radio, sta bi moglo biti, samo da ne rusim sistem...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ConvertXtoDVD 3.8.0.193 Problem!!! 23.02.2011. 16:08 #298345

broj poruka: 19022
zar ti nije lakse da konvertujes iz NERA ili Ashampoo-a u VIDEO DVD..?

:: Kad startujem program, nakon 3 sec zablokira i ispise poruku NOT RESPONDING, do danas readio bezprekorno, probao uninstall-install i opet isto, sistem restore, takodje isto.Danas sam instalirao program DRIVER GENIUS PRO V10, trazio driver za skener, pa mi ponudio update driver-a chipset,vga,audio itd, odradio i posle restarta gore navedeni program nije radio, sta bi moglo biti, samo da ne rusim sistem...
bridge7802 ConvertXtoDVD 3.8.0.193 Problem!!! 23.02.2011. 16:15 #298349

Jedini program koji ima opciju da prebaci postojeci AC3 i da konvertuje DTS u AC3 je bas ovaj, zato mi i odgovara...
bridge7802 ConvertXtoDVD 3.8.0.193 Problem!!! 23.02.2011. 16:40 #298362

Nikako da nadjem resenje, nije valda da cu morati zbog ovoga da obaram sistem, ne mogu da verujem...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs