Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
JDownloader & Mozilla Crash?
STRANA 1 OD 1
Antilohije JDownloader & Mozilla Crash? 21.02.2011. 22:17 T33868

status: user
broj poruka: 688
Vec mi se nekoliko puta desilo da mi se prilikom surfovanja dok mi se istovremeno ukljucen JD zamrzne komp. Slika ostane kako je bila u tom trenutku ali komp dalje ni da bekne ni da skoci. Sumnjam najvise na neku kolziju nekog najnovijeg javinog apdejta u JD i Mozille. Stvar se desava obicno kada otvorim stranu sa nekim forumom. Sad nisam ukacio koji je tip foruma u pitanju ali recimo JD + rapidserbia iz mozille = 100% zakucavanje...

Sad neko ce verovatno reci (pre svega pishko) da nas ED opet zafrkava sa naponom, da napajanje blabla, ali verovatnije je da je u pitanju JD jer sam ranije otkrio da izaziva i crash Adobe Photoshopa CS2 prilikom izvrsenja nekih komandi (laso, kopiranje itd..)

Da li se jos nekome ovo desava (kaze mi jedan drugar i kod njega ista stvar) i kako resiti?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 21.02.2011. 22:34 #297688

broj poruka: 2270
Ne znam, kod mene upravo radi jdownloader i surfujem na rapid serbia, sve je ok. Firefox 4.0b12 x64, win7 x64.

Antilohije ah, da 21.02.2011. 22:44 #297690

ja koristim win xp x64 sp2 a ovaj drugar win xp x86 sp3

imarkovic Re: JDownloader & Mozilla Crash? 21.02.2011. 22:45 #297691

broj poruka: 19022
kolega, improvizuj, upali malo chrome pa istestiraj kako se ponasa JD sa njim

:: Vec mi se nekoliko puta desilo da mi se prilikom surfovanja dok mi se istovremeno ukljucen JD zamrzne komp. Slika ostane kako je bila u tom trenutku ali komp dalje ni da bekne ni da skoci. Sumnjam najvise na neku kolziju nekog najnovijeg javinog apdejta u JD i Mozille. Stvar se desava obicno kada otvorim stranu sa nekim forumom. Sad nisam ukacio koji je tip foruma u pitanju ali recimo JD + rapidserbia iz mozille = 100% zakucavanje..
::
:: Sad neko ce verovatno reci (pre svega pishko) da nas ED opet zafrkava sa naponom, da napajanje blabla, ali verovatnije je da je u pitanju JD jer sam ranije otkrio da izaziva i crash Adobe Photoshopa CS2 prilikom izvrsenja nekih komandi (laso, kopiranje itd..
:: Da li se jos nekome ovo desava (kaze mi jedan drugar i kod njega ista stvar) i kako resiti
Antilohije stvar je sveza 21.02.2011. 22:51 #297694

pojavljuje se tek od pre neki dan na oba kompa, kompovi nemaju veze jedan sa drugim, nije instalirao isti covek, nije instaliran isti softver, ne razmenjujemo fajlove i sl.

sad je mogu da probam druge browsere ali ako sve radi kako treba, kao sto je i normalno, nista ne dobijam time i nista ne dokazujem. Ja hocu da resim problem na FF-u. Koliko se secam JD je imao neki plug-in samo za FF a ne i za druge browsere...

Dragg re 21.02.2011. 22:58 #297701

Naravno, koristiš Flashblock? Obavezan alat.

Antilohije Re: re 21.02.2011. 23:10 #297712

Jashta, i AdBlockPlus.
Meni su od tih add-on-a najsumnjiviji ovi javini...

:: Naravno, koristiš Flashblock? Obavezan alat
Dragg re 21.02.2011. 23:49 #297735

`bem li ga, ne verujem da ti neko može pomoći. Čekaju te besane noći ispitivanja svega i svačega ili novi sistem (win7?).
imarkovic Re: Re: re 22.02.2011. 00:52 #297780

broj poruka: 19022
a da probas da skines javu, firefox i JD (takodje ocistis i registry od govana) i instaliras prvo FF 4.0 beta, zatim poslednju verziju jave, zatim obnovi i flash i na kraju poslednji JD i update.. to ako ne pomogne, znas sta ti je ciniti..

:: Jashta, i AdBlockPlus
:: Meni su od tih add-on-a najsumnjiviji ovi javini..
:: :: Naravno, koristiš Flashblock? Obavezan alat
:: ::
MaliAbner Re: re 22.02.2011. 01:27 #297789

broj poruka: 7769
Pa ni to nije savrseno, na Win7 JD zna da pojede svu memoriju do koje moze da dopre pa sistem postane prilicno neupotrebljiv... meni je znao da dogura do 3.6Gb zauzete memorije, kako zasto nemam pojma a iskreno nisam ni istrazivao da li postoji adekvatno resenje problema.
Ujutru ga resetujem i adje Jovo na novo.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: `bem li ga, ne verujem da ti neko može pomoći. Čekaju te besane noći ispitivanja svega i svačega ili novi sistem (win7?).
bstaletic 22.02.2011. 15:52 #297975

broj poruka: 1889
Win7 + JD fix: http://spedr.com/1qahz

@autor:
Probaj reinstall, jednog, a onda i drugog programa.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

Antilohije Re: re 23.02.2011. 02:47 #298217

Posle samo jedne i po besane noci preliminarno mogu da izjavim (nisam jos 100% siguran) da je problem pravio skype toolbars. Danas mi se smz`o komp jos nekoliko puta i to ne zbog minusa napolju. Sve iz mozille. Nasao sam mesto gde se obavezno zamrzava i sacuvao ga. probam pericu i odem na to mesto kad ono zmrz! probam djokicu i opet odem kad ono opet zmrz! Na kraju deinstaliram skype toolbars iz add/remove programs i evo da kucnem u drvo sve fercera lepo. Posle po netu vidim da je to opste poznati problem od pre jedno mesec dana... Cak je i mozilla taj toolbar blokirala od najnovije verzije. Tako da ljudi deinstalirajte skype toolbars...

:: `bem li ga, ne verujem da ti neko može pomoći. Čekaju te besane noći ispitivanja svega i svačega ili novi sistem (win7?).
Don85 :( 23.02.2011. 07:36 #298237

broj poruka: 105
I mene zadnjih par dana zeza crash mozille. POPIZDEO SAM!
Dragg Re: Re: re 23.02.2011. 13:38 #298297

Dobro da si ga ubo. Ipak, i ja imam skype toolbars i opet sve radi. Osim atijevog CCC koji se savršeno instalira ali neće da se startuje. Verovatno ću otkriti da mu smeta neki font u notepadu. Šta ćeš, to ti je windows.

:: Posle samo jedne i po besane noci preliminarno mogu da izjavim (nisam jos 100% siguran) da je problem pravio skype toolbars. Danas mi se smz`o komp jos nekoliko puta i to ne zbog minusa napolju. Sve iz mozille. Nasao sam mesto gde se obavezno zamrzava i sacuvao ga. probam pericu i odem na to mesto kad ono zmrz! probam djokicu i opet odem kad ono opet zmrz! Na kraju deinstaliram skype toolbars iz add/remove programs i evo da kucnem u drvo sve fercera lepo. Posle po netu vidim da je to opste poznati problem od pre jedno mesec dana... Cak je i mozilla taj toolbar blokirala od najnovije verzije. Tako da ljudi deinstalirajte skype toolbars...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs