Danas sam instalirao Operu 11.01 i ucunilo mi se da je brza od Firefoxa,pa sam uradio mali online bench za Operu,Firefox,Safari,Chrome i IE... Evo rezultata: http://goo.gl/ohd2M Svi su apdejtovani... Ja koristim najvise Chrome i Safari,a videcu koliko dobro ce da se pokaze Opera... Pozdrav svima! :)
Za mene je Vatrena Lisica i dalje najjbolja. Iako nije nesto preterano brza, stabilna je kao stena, a to mi je najbitnije. Chrome sam koristio neko vreme, odusevio me je kako je brz, ali nekako nije to to. Nisam navikao na njega.
Mene je iznenadio Safari...Na XP-u (tad je bio Safari 4) nije nesto radio kako treba,a sad Safari 5 na Win 7 veoma lepo radi... I ja sam koristio FF dok se malo nisam navikao na Chrome...
ili da kazem sporije i od mozile i od chroma, izmedju chroma i mozile ne primecujem mnog ovelike razlike u brzini, ova novija verzija(nzm koja je)chroma je super dobro zakrpljena i nema bagova i crashovanja, isto tako koristim 3.5.16 verziju mozile i ona je super isto, skroz sam zadovoljan browserima, Operu 11 sam snimio ubrzali su je, ali opet mi deluje da je i mozila i chrome brzi, nzm, a nije ni bitno :)
Firefox main, kada firefox ne radi ide se ovim redom, Chrome sekundarni, Safari trica i na kraju Opera, koja je po meni ima trenutno no.1 dizajn (na oko dizajn :)).
Chrome i opera. Opera mi se cini brza ali cesto zna da zabrlja. A chrome me je kupio sa drag n drop za atacmente u gmailu. mozda je sitnica, ali izludjuje me kad moram da idem na browse za atachmente. Mozila je tu ako ova 2 ne mogu da otvore neki sajt ili nesto brljaju.
... pa presao na Chrome, ali na poslu ipak koristim Firefox. Cisto da bude ujednaceno... Nadam se da ce Frantic84 kad je vec otvorio temu imati strpljenja posle par dana da izbroji sve i sumira nam neke rezultate...
P.S. By the way, pa zar niko ne koristi Explorer
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
koristim najvise Chrome 5 STABLE version (kao stena), a i Firefox 4.0 poslednju beta verziju, dobar je, ali ne snalazi se tako dobro kao chrome, sto se tice brzine, stabilnosti, zauzeca i tabova.. Opera mi nikad nije odgovarala...
:: Danas sam instalirao Operu 11.01 i ucunilo mi se da je brza od Firefoxa,pa sam uradio mali online bench za Operu,Firefox,Safari,Chrome i IE.. :: Evo rezultata :: http://goo.gl/ohd2 :: Svi su apdejtovani.. :: Ja koristim najvise Chrome i Safari,a videcu koliko dobro ce da se pokaze Opera.. :: Pozdrav svima! : :: :: Open source software rules!!!
Dugo koristio Lisicu, presao na Chrome i odusevio se :) Malo mi smeta download sekcija sto nije odvojena kao kod lije. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.