Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Alcohol 120% - 64bit support (AxShlEx64.dll)
STRANA 1 OD 2  
Shomiman Alcohol 120% - 64bit support (AxShlEx64.dll) 16.02.2011. 23:49 T33708

status: user
broj poruka: 1187
Ima li neko linkic, koristi li nko, kakvi su utisci, funkcionisu li lekici??? (Compatible with all Windows 32 and 64 bit operating systems up to Windows 7)

`There`s someone in my head, but it`s not me!`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Ja novije alkohole nisam uspeo da osposobim za rad u kontinuitetu! 16.02.2011. 23:53 #295892

broj poruka: 1475
rade sad pa do slecdeceg pokretanja kad trazi ponovo ispravan serial ili takonesto!
Presamo sam na Demone iako sam bio alkoholicar oduvek i sluzi lepo...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411

Shomiman Ni alkos ni demoni `zapravo` nisu podrzani u ... 17.02.2011. 00:07 #295896

Win 7 x64. Savetuju se alternative, tipa PowerISO... Bas taj `nemere` da odradi ono
za sta mi treba. Srecom, imam verziju koja radi na XP-u SP3, x86, bez potrebe za nekim
iznudjenim,ponovljenim registracijama,doduse,bez update-a,koji, koliko sam mogao da primetim,nista kljucno ne omogucava,sem,mozda,ponovne provere od doticnog proizvodjaca. Ne mogu da verujem da je 7 jos daleko od onoga sto bi trebalo da bude...
J****i PowerISO pravi `neautenticne` imag-e. Teze za par mb-a. Takvi ne `prolaze` tamo gde treba...

shortee sta vam je .... 17.02.2011. 00:09 #295899

broj poruka: 570

ja alkohol koristim svakodnevno na 7-ici 64bit vec dugo verzija 1.9.8.7612 i radi mi normalno ....
Shomiman Re: sta vam je ... 17.02.2011. 00:11 #295901

Blago tebi. Za sta ga to koristis svaki dan?

LonleyMax Kolko ja znam demon... 17.02.2011. 00:11 #295903

Windows 7 32-bit / 64-bit 4.35.5 or later sljaka kako valja na x64!
Baci look ovde http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=7427016&start=0

Shomiman Sve to sljaka ko i virtual floppy drive sto sljaka ... 17.02.2011. 00:15 #295906

I to mi je potrebno, al` dosad bez uspeha... J***s system koji `cannot` ovo, `cannot` ono. Zbog tog ili onog, zar je bitno..?

LonleyMax Re: Sve to sljaka ko i virtual floppy drive sto sljaka ... 17.02.2011. 00:23 #295909

Zato sam ja uvek vicem da je XP keva! :D

:: I to mi je potrebno, al` dosad bez uspeha... J***s system koji `cannot` ovo, `cannot` ono. Zbog tog ili onog, zar je bitno..
::
:: `There`s someone in my head, but it`s not me!
Shomiman JBg. kad nas `strase` pretnjama kako ce... 17.02.2011. 00:32 #295911

potpuno da izgubi `podrsku`... Uskoro ili ti `vrlo` skoro... Cisto sumnjam da se moze `ozbiljnije` raditi na doticnom x86 or x64,nebitno...

imarkovic Re: Alcohol 120% - 64bit support (AxShlEx64.dll) 17.02.2011. 00:49 #295915

broj poruka: 19022
objasni mi molim te da li zbog navike ili sta, ali cemu taj glupi beskorisno-zakomplikovani softver ALKOHOL100% 90% i slicne budalastine, kad je tu Daemon tools+recimo LCISOCreator, koji se recimo uopste ne instalira, daemon radi super na win7, nax64 i x86 kako god, verzija 4xxx radi fenomenalno..

:: Ima li neko linkic, koristi li nko, kakvi su utisci, funkcionisu li lekici??? (Compatible with all Windows 32 and 64 bit operating systems up to Windows 7)
:: `There`s someone in my head, but it`s not me!`
Shomiman Re: Alcohol 120% - 64bit support (AxShlEx64.dll) 17.02.2011. 00:58 #295916

Da li bi voleo da cujes da sam glup jer nisam isprobao alatke koje si naveo,da sam rob navikama, probably iz gluposti..? Svejedno, reci cu ti da ni jedan od njih `ne moze` da
`odradi` ono sto treba, a nemam nameru da podelim ni sa kim, ponajmanje s` tobom. Ne ljuti se, vec sam probao i mnogo toga drugog. Tako je to. Cak ni sve verzije Alcohola ne mogu isto da `odrade`. Jedna `prastara`, skinuta sa lomalke.ru odradjuje to sto radim.
Necu brate da se nepotrebno ofiram... Al` jbg. tebe `bas` zanima...

imarkovic Re: Re: Alcohol 120% - 64bit support (AxShlEx64.dll) 17.02.2011. 01:08 #295921

ne, nisi me shvatio sta sam hteo da kazem, prvo, ne prozivam. Ni mene ne zanima da ulazim u necije privatne stvari naravno, samo eto uvek se trudim da nesto radim jednako kvalitetno a sto funkcionalnije, jel mozes da mi otkrijes tajnu samo sta to odradjujes alkoholom sto ne moze ni jednim drugim softverom, cisto me interesuje?

:: Da li bi voleo da cujes da sam glup jer nisam isprobao alatke koje si naveo,da sam rob navikama, probably iz gluposti..? Svejedno, reci cu ti da ni jedan od njih `ne moze` da
:: `odradi` ono sto treba, a nemam nameru da podelim ni sa kim, ponajmanje s` tobom. Ne ljuti se, vec sam probao i mnogo toga drugog. Tako je to. Cak ni sve verzije Alcohola ne mogu isto da `odrade`. Jedna `prastara`, skinuta sa lomalke.ru odradjuje to sto radim
:: Necu brate da se nepotrebno ofiram... Al` jbg. tebe `bas` zanima..
Equinoxe Re: Re: Alcohol 120% - 64bit support (AxShlEx64.dll) 17.02.2011. 01:19 #295927

broj poruka: 12057

Cini mi se da je imarkoviceva ideja prevashodno bila da te uputi na alate sa kojima provereno neces imati problema a ne da preispituje tvoje mentalne sposobnosti.

:: Da li bi voleo da cujes da sam glup jer nisam isprobao alatke koje si naveo,da sam rob navikama, probably iz gluposti..? Svejedno, reci cu ti da ni jedan od njih `ne moze` da
:: `odradi` ono sto treba, a nemam nameru da podelim ni sa kim, ponajmanje s` tobom. Ne ljuti se, vec sam probao i mnogo toga drugog. Tako je to. Cak ni sve verzije Alcohola ne mogu isto da `odrade`. Jedna `prastara`, skinuta sa lomalke.ru odradjuje to sto radim
Shomiman `Cini mi se da je imarkoviceva ideja prevashodno bila...` 17.02.2011. 01:27 #295928

Ma slazem se, al` sticem utisak da te sve danas`upucuje` na `predlozene lokacije`...
Mene brine x64 i to sto se necka. Ne krote mi se konji kad za jahanje imam krdo.
Samo sam pitao... Jezim se od `cannot`,`wont`... I to sve u hvaljenom nam x86/x64...

imarkovic Re: Re: Re: Alcohol 120% - 64bit support (AxShlEx64.dll) 17.02.2011. 01:29 #295929

eto, bas to, bez ikakve psiho-analize
@Shomiman - sve ima svoju zamenu.. kad nesto ne radi, ali stvarno mislim ne radi, nema ti druge nego da mu nadjes substitut..

:: Cini mi se da je imarkoviceva ideja prevashodno bila da te uputi na alate sa kojima provereno neces imati problema a ne da preispituje tvoje mentalne sposobnosti
:: :: Da li bi voleo da cujes da sam glup jer nisam isprobao alatke koje si naveo,da sam rob navikama, probably iz gluposti..? Svejedno, reci cu ti da ni jedan od njih `ne moze` da
:: :: `odradi` ono sto treba, a nemam nameru da podelim ni sa kim, ponajmanje s` tobom. Ne ljuti se, vec sam probao i mnogo toga drugog. Tako je to. Cak ni sve verzije Alcohola ne mogu isto da `odrade`. Jedna `prastara`, skinuta sa lomalke.ru odradjuje to sto radim
:: :: Necu brate da se nepotrebno ofiram... Al` jbg. tebe `bas` zanima..
:: ::
:: :: `There`s someone in my head, but it`s not me!
Shomiman Question for dr. House 17.02.2011. 01:35 #295930

Cime bi zamenio virtual floppy drive... J***s Alcohol 120% i sve njegove reinkarnacije?!?
Recimo da je `nezaobilazan`... Nije dovoljno da je prisutan vec i da je u funkciji...

gilopile Re: Re: Alcohol 120% - 64bit support (AxShlEx64.dll) 17.02.2011. 01:37 #295931

broj poruka: 9459
Slazem se sa tobom u vezi novijih verzija softwera. Vecina korisnika ce UVEK preci na noviju verziju odredjenog softvera neznajuci ni sta ta verzija donosi, niti su sa starijom imali nekih problema...Krajnji ishod je nepotrebno rizikovanje celog sistema zbog necega sto ti ne treba.
Zasto bih ja recimo menjao XP i presao na Win7, kada sav softver koji JA koristim radi bez greske na XP-u? - recimo, zbog cega je sam OS na kraju krajeva i napravljen.

Imao sam milion puta situaciju da mi dodju likovi i traze Win7 umesto XP-a, a koristi se uglavnom winamp i Gom player...koji ce i na Win98 raditi bez greske...ali trend, jbg:)

(c) 1982 Sinclair research Ltd

Shomiman Ma nisam mislio na prelazenje... 17.02.2011. 01:47 #295933

Tri racunara su mi na xp-u sp3, i ovaj jedan da ne kazem `jadan` na win 7 x64.Poenta je
da 50% toga na sta sam `navikao`,onoga sto mi je `preko` potrebno, da ne govorim o
hardware-u i zahtevnostima, ne radi i nema naznaka da ce u blizoj buducnosti da proradi.Interesuju me alternative, ako ih uopste iima. Google `fercera`, bez obzira dal` je `upogonjen `Druzilom` il` necim drugim. I za to ce vrlo skoro da treba alternativa...
Ode sve u p***u materinu. Umest da nesto `delas`, cackas i `krotis` `obesnu` kobilu...
Za sam Alcohol sam pitao jer se skorije nisam ni interesovao... Kol`ko vidim, nisam nista propustio... Vecina stvari postaje ono sto mu u `biti` i nije namena...

imarkovic Re: Question for dr. House 17.02.2011. 01:52 #295934

pa napisah ti lepo ranije - daemon-tools FREE, za mene nema boljeg programa za virtual drive.. virtual drive sam probao jednom pre mnogo godina i koristio zajedno sa alkoholom dok nije izasao daemon koji je mnogo jednostavniji i funkcionalniji..

:: Cime bi zamenio virtual floppy drive... J***s Alcohol 120% i sve njegove reinkarnacije?!
:: Recimo da je `nezaobilazan`... Nije dovoljno da je prisutan vec i da je u funkciji..
Shomiman Nisi video... 17.02.2011. 01:55 #295935

Lepo pise virtual floppy drive...

gilopile Re: Ma nisam mislio na prelazenje... 17.02.2011. 01:56 #295936

Ok, kontam, samo sam uporedio. I ja sam koristio od davnina Alkohol, kako u flasi tako i kao softwer:) Davno sam imao verziju 1.9(cini mi se) i radila je odlicno, sve dok mi virus nije pojeo instalaciju.Kada sam kasnije pokusao sa 2.0, uvek sam imao nekih problema, a da ne pricam da je gotovo i nemoguce naci instalaciju koja nije zarazena sa nekim cudom, izuzev Lite verzije sa OFC. Presao sam na Daemon Lite i za moje potrebe je ok, mada ga za nista drugo ne koristim, sem da montujem odredjen ISO i to je to.

:: Tri racunara su mi na xp-u sp3, i ovaj jedan da ne kazem `jadan` na win 7 x64.Poenta j
:: da 50% toga na sta sam `navikao`,onoga sto mi je `preko` potrebno, da ne govorim
:: hardware-u i zahtevnostima, ne radi i nema naznaka da ce u blizoj buducnosti da proradi.Interesuju me alternative, ako ih uopste iima. Google `fercera`, bez obzira dal` je `upogonjen `Druzilom` il` necim drugim. I za to ce vrlo skoro da treba alternativa..
:: Ode sve u p***u materinu. Umest da nesto `delas`, cackas i `krotis` `obesnu` kobilu..
:: Za sam Alcohol sam pitao jer se skorije nisam ni interesovao... Kol`ko vidim, nisam nista propustio... Vecina stvari postaje ono sto mu u `biti` i nije namena..
imarkovic Re: Nisi video... 17.02.2011. 02:01 #295937

brate, jel me ti zaebavas? virtual floppy drive? zar nije lakse (kad se vec vracamo pre Hrista) da se iskopira sadrzaj sa flopeta nego da se snima kao virtual drive?

:: Lepo pise virtual floppy drive..
Shomiman Vecina, ako ne `velika` vecina... 17.02.2011. 02:03 #295938

Navedenih programa biva `uspesno` instalirana, a kad se sem `muntanja` treba nesto drugo, zapne... Za `ponesto` je, recimo DVD Decrypter, DVD Shrink, Easy CD-DVD
Extractor 10, Alcohol 120%,Virtual Floppy Drive ... ... nezaobilazan, al` samo odredjene verzije...

gilopile Re: Nisi video... 17.02.2011. 02:05 #295939

Hahaha, pa da, a sto virtual?, dacu ti ja jedno 5 komada fizickih - samo ostavi adresu:)) Jedino ako nemas na ploci podrsku za flopy.Koristim i ja dan-danas flopy, ali jedino za Up biosa iz DOS-a, jbg virtual nece da moze.

:: Lepo pise virtual floppy drive..
Shomiman Rodjace... 17.02.2011. 02:07 #295940

Ne moze se `iskopirati`, nosilac je svojevrsne zastite... Lakse bi bilo, naravno...Bas za proveru i sluzi...

imarkovic Re: Rodjace... 17.02.2011. 02:12 #295942

za sta ti je trebalo, kao raid driver? kao bootabilni softver? za SVE sam nalazio resenje, nikad u zivotu mi nije trebao virtuelni FLOPPY drive, a ionako to sada nije ama bas ni malo bitno, to vise NE POSTOJI, nema svrhe vracati se u proslost..

:: Ne moze se `iskopirati`, nosilac je svojevrsne zastite... Lakse bi bilo, naravno...Bas za proveru i sluzi..
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs