Nedavno sam skinuo 13.0,verziju ovog softverskog pomagala,ali imam jedan problem?? Procitao sam da ima gomilu nekih programa ali ja ne mogu da ih nadjem... Dali su na mini XP-u,ili su sakriveni na nekom drugom mestu?
Konkretno
http://goo.gl/KFUmM Skoro nista sa ovog spiska nemogu da nadjem.Moze li malo uputstvo??
Butujes sa CD-a i dobijes citavu paletu programa (neki od njih...
16.02.2011. 16:40
status: user broj poruka: 11001
...rade samo pod DOS-om, dakle, pokreces ih iz tog okruzenja u kojem se trenutno nalazis). Ako izaberes miniXP onda brauzuj iz njega. Vodi racuna da su `drive letters` izmenjena u odnosu na ona koja imas kada `normalno` butujes... edit: ova `ultima` verzija se pojavila i pod nazivom `restored` (za razliku od standardne u kojoj nisu prisutni neki programi kojih je u ranijim standardnim verzijama bilo). Pre nekoliko dana objavljena je i verzija 13.1...
Re: Butujes sa CD-a i dobijes citavu paletu programa (neki od njih...
16.02.2011. 16:49
status: user broj poruka: 4537
Problem je u tome da kad butujem CD,dobijam samo nekoliko stavki recimo: MiniXP Linux Golden memory test Jos neki test za Ram,i par programcica... Gde su drugi ???
Imam i tu opciju ali nemoguce da su svi bas tu ?? Pokusavao sam i tu da udjem ali nema svih programa ? Ajde dajte mi neki siguran link da skinem ponovo Hirens. Razresite mi tu misteriju molim vas.
Mora da su tu! Ides na DOS programs i kada izadje lista imas i `More`, kao i na svakoj stavci. Recimo kada udjes u partition tools, imas `More`...ili je `next, ne mogu trenutno da se setim.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Imam i tu opciju ali nemoguce da su svi bas tu ? :: Pokusavao sam i tu da udjem ali nema svih programa :: Ajde dajte mi neki siguran link da skinem ponovo Hirens :: Razresite mi tu misteriju molim vas.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.