koji program koristite za editovanje pdf-a i za pdf printer? Za printer sam probao primo i bullyip ali ne podrzavaju sve formate papira (a1 koji mi cesto treba). Koristim adobe, ali mi nekako preglomazan, ai za editovanje je malo nezgodan...
Njihov editor me kupio kad sam prebacivao nešto sa pdf-a na pdf i paste ga je stavio tačno na istu lokaciju kao na originalnom dokumentu, pošto sam radio više istih formulara to mi je uštedelo dosta vremena koje bi potrošio na ručno kucanje koordinata.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: koji program koristite za editovanje pdf-a i za pdf printer? Za printer sam probao primo i bullyip ali ne podrzavaju sve formate papira (a1 koji mi cesto treba). Koristim adobe, ali mi nekako preglomazan, ai za editovanje je malo nezgodan... :: ::
Ne sudite pre nego sto probate. Probajte.....otvara se u nanosekundi makar bio 10GB PDF. Adobe Reader sma naveo samo jer ga gomila neobavestenih ljudi koristi.
PDF Creator, razbija kako je dobar... Ima jednu prednost u odnosu na Adobe a to je da kad u AuotCAD-u imas wipeout i napravis pdf uz pomoc adobea kad se kasnije stampa pdf sve sto je pod wipeout bude crno... ali uz pomoc pdf creatora (koji je totalno DZ) sve radi ko iz p... Ja na poslu pravim samo A1 formate posto svi idu na gradisliste...
Mana je sto ne moze da kombinuje nekoliko stranica u jedan fajl...
Ali je vrlo upotrebljiv i radi vrlo brzo...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: koji program koristite za editovanje pdf-a i za pdf printer? Za printer sam probao primo i bullyip ali ne podrzavaju sve formate papira (a1 koji mi cesto treba). Koristim adobe, ali mi nekako preglomazan, ai za editovanje je malo nezgodan... :: ::
Upravo sam ga instalisao i stvarno je odlican. Cu u nanosekundi, ma pre nego kliknes vec je otvorio. Foxit ode u penziju, zasluzenu - da ne dodje do nepotrebne rasprave:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Ne sudite pre nego sto probate. Probajte.....otvara se u nanosekundi makar bio 10GB PDF :: Adobe Reader sma naveo samo jer ga gomila neobavestenih ljudi koristi :: ::
Ostavi Foxita, onako sto kaze za svaki slucaj.....mozsa sumatru zbuni neki imbecilni enkoding texta ili tako nesto....za sada, razbija mali.
:: Upravo sam ga instalisao i stvarno je odlican. Cu u nanosekundi, ma pre nego kliknes vec je otvorio. Foxit ode u penziju, zasluzenu - da ne dodje do nepotrebne rasprave: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Ne sudite pre nego sto probate. Probajte.....otvara se u nanosekundi makar bio 10GB PDF :: :: Adobe Reader sma naveo samo jer ga gomila neobavestenih ljudi koristi :: :: :: ::
Da, da, naravno. Imam verziju 1.3 koja se ne instalise, vec prvim klikom na .exe dodaje ekstenziju na pdf fajlove, a pokrece se sam .exe program odakle je i kliknut.Koristim ga 100 g., mada mi se ponekad zbuni pri otvaranju odredjenih fajlova, ali u tim situacijama uvek nadjem alternativu koja ce ih otvoriti.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Ostavi Foxita, onako sto kaze za svaki slucaj.....mozsa sumatru zbuni neki imbecilni enkoding texta ili tako nesto....za sada, razbija mali :: :: :: Upravo sam ga instalisao i stvarno je odlican. Cu u nanosekundi, ma pre nego kliknes vec je otvorio. Foxit ode u penziju, zasluzenu - da ne dodje do nepotrebne rasprave: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: Ne sudite pre nego sto probate. Probajte.....otvara se u nanosekundi makar bio 10GB PDF :: :: :: Adobe Reader sma naveo samo jer ga gomila neobavestenih ljudi koristi :: :: :: :: :: ::
Probao sam ga odavno, još kad se pojavio TC UP i us sklopu sa njim je bila i Sumatra PDF, mada je ovo unapređena verzija od one koja je dolazila uz TC UP.
:: :: Ne sudite pre nego sto probate. Probajte.....otvara se u nanosekundi makar bio 10GB PDF :: Adobe Reader sma naveo samo jer ga gomila neobavestenih ljudi koristi :: ::
:: a ima li neki od ovih sumatra i foxit one fazone kao adobe - combine files in pdf :: Hvala na preporukama, moram da instaliram foxit i sumatru :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.