the process cannot accces the file because it is being used by another process,e ovo je greska koju mi torrent izbacuje svakih 15 minuta....poludeo sam,ne mogu nista da skinem vec danima....da li neko zna o cemu se radi??? nebitno koji fajl skidam,film,igra,pesma,STALNO to izbacuje...
Koju verziju torenta koristis?Buraz je imao isti simptom i nije uspero da ga resi.Pokusaj sa starijom verzijom 1.8xx,ili sl.Ima na torentovom forumu dosta o tom problemu koji se skoro pojavio.Koristim verziju 2.0.4(build 22150) na win7 i nikakvih problema nemam.
Kada budes reinstalirao,obrisi i sledeci folder: C:\Users\your name\AppData\Roaming\uTorrent
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: the process cannot accces the file because it is being used by another process,e ovo je greska koju mi torrent izbacuje svakih 15 minuta....poludeo sam,ne mogu nista da skinem vec danima....da li neko zna o cemu se radi??? nebitno koji fajl skidam,film,igra,pesma,STALNO to izbacuje...
Ne koju verziju torrent-a, nego koji program za torrent?
14.11.2010. 23:10
status: user broj poruka: 10999
Preporuka: mikro torrent (uTorrent), 3alpha 2xxx. Perfektno radi. Kako da utvrdis koji ti proces `zauzima` fajl? Uporedi stanje pre i posle aktivacije torrent download-a (task manager, Process lasso itd.)... Dobro prekontrolisi i stavke u startup-u, kao i ukljucene servise...
2.0.4 probao sam stariju verziju,pa uradio update,ali uvek isto...aj probacu sa reinstalacijom i brisanjem foldera cim mi se zavrsi skidanje fajla koji sada skidam,blizu je kraja do sutra ce biti skinuto
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.