Ovo se desava posle butovanja. Znaci ukljucim komp i hard disk ucita sve sto treba, startujem firefox 3.6.12 i tu zakoci na jedno 40 sekundi dok hard disk drlja. Od addon-a imam samo location bar limit i fox tab instaliran...... Redovno brisem offline storage ali uvek isto...... Ne bih da deinstaliram firefox jer onda treba opet da podesavam sve ako ne moram Dal neko zna resenje?
Ako reinstaliraš firefox ne moraš da podešavaš ponovo jer on čuva tvoj profil u `program data`.
Istina sumnjam da bi pomoglo jer njega koči baš to što je u tvom profilu.
Nego ajd ovako, u firefoxu i nema bog zna šta da se namešta, osobito ako nemaš mnogo pluginova, nemoj da si krajnje lenj.
Uradi backup bookmarkova. Deinstaliraj firefox Obriši njegove foldere iz program files, i `Users\Administrator\AppData`, i to i iz roaming i local foldera Instaliraj govno ponovo
da li ti se isto desava i sa drugim programima ili samo sa njim? Ako si tek digao sistem probaj umesto ff da pokrenes neki drugi program koji bi trebalo brze da se pokrene. Ako je ista anomalija onda nije problem u ff. Ako nije - kao sto rece raic.
Opera? Chrome? Izmeri vreme koje je ovim browser-ima potrebno u istim uvjetima, pa vidi da li je lisica u pitanju. Imaš za tu priliku, čak i I Exploder, da vidiš kako se ponaša... ako ostali browseri rade ok, ff je problem i odradi raićevo uninstall i brisanje...a ako i ostali imaju period zaglupljivanja, onda je neki proces u pozadini u pitanju... npr. antivirus.
:: Opera :: Chrome :: Izmeri vreme koje je ovim browser-ima potrebno u istim uvjetima, pa vidi da li je lisica u pitanju. Imaš za tu priliku, čak i I Exploder, da vidiš kako se ponaša... ako ostali browseri rade ok, ff je problem i odradi raićevo uninstall i brisanje...a ako i ostali imaju period zaglupljivanja, onda je neki proces u pozadini u pitanju... npr. antivirus ::
I meni je firefox u zadnje vreme poceo opasno da koci i da mu treba po 10-15sec da se otvori cista pocetna stranica. Probao sma operu u zadnjih 10tak dana i mogu ti reci da mnogo bolje radi u odnosu na firefox. Tako da ja za sada ostajem na operi.
ljudi, prelazite lagano na 4.0 verziju, radi odlicno..
:: I meni je firefox u zadnje vreme poceo opasno da koci i da mu treba po 10-15sec da se otvori cista pocetna stranica. Probao sma operu u zadnjih 10tak dana i mogu ti reci da mnogo bolje radi u odnosu na firefox. Tako da ja za sada ostajem na operi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.