Dakle imam live mail vec 3god i sad imam problem. Kad hocu da posaljem nekom mail izlazi mi:
We`ve noticed some unusual activity in your Hotmail account. To help protect you and everyone else, we`ve temporarily blocked your account. To unblock it, verify your account.
I ja idem verify your account zatim mi izadje:
Enter your mobile number
We will send a verification code in a text message. This helps us eliminate spam - we won`t give out your number.
Ali ne podrzava mobilne operatere u Srbiji tako da ne mogu tako nsita da uradim, i onda pise:
If your mobile operator isn`t listed, it`s not supported by Windows Live at this time.
I ne mogu nista vise da uradim, ne mogu ni da primam i saljem majlove, na taj mail sam se registrovao za fb, oglase, forume, igrice... itd
Sta da ti kazem, osim - to je ono zbog cega sam ja zadrzao...
05.11.2010. 15:59
status: user broj poruka: 10999
`stari dobri` `obicni` account (@hotmail.com). Ti njihovi raznorazni `live`, `live messanger` itd., kad te zayebu, to jest kad crknu, jako su crknuti, very much dead, not live at all... Inace, ovo je standardni m$-ov bezobrazluk - spijuniraju korisnike (usual activity of Bill`s asshole!). - - - - - - Imas li koga od prijatelja ili srodnika u inozemstvu? Ako imas, zamoli...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.