Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Word nece da se otvori
STRANA 1 OD 1
Flynn Word nece da se otvori 04.11.2010. 16:36 T30705

status: user
broj poruka: 249
Prvo nije hteo word is paketa office xp da mi se otvori, pa sam uninstalirao pa hteo da instaliram opet. Izbaci mi poruku da je vec gotova instalacija iako sam definitivno uninstalirao preko control panela.
Onda uzmem instaliram office 2007 (normalno se instalira) i opet nece da otvori word pa ni access, frontpage. Ali hoce excel iz nekog razloga. Cak i kad u run kucam winword.exe /a nista se ne desava
Malo sam guglao i video da ljudi kazu da treba obrisati normal.dot fajl, to sam uradio i opet nece da se otvori.
Sta da uradim a da ne moram da formatiram hard
Koristim windows xp sp 2 koji office 2007 i trazi da se ima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ušte enpat 04.11.2010. 17:38 #259614

broj poruka: 6650
Deinstaliraj.
Upotrebi neki registry cleaner, CC cleaner, a ne bi bilo zgoreg i da očešljaš sistem sa antivirusnim softverom, da se nešto nije zakačilo za exe fajlove.
Onda instaliraj ponovo. Bilo koji office, ali, 2007 meni prija, 2010 iako unapređen, malo mi se sporo pokreće.... pa da vidimo.
Tipujem na problem sa pokretanjem, nisi li probao da pogledaš u Task Manager-u da li se winword.exe uopšte pokreće kao proces? Koliko resursa zauzima? Zakucava li procesorska jezgra ili ne?
Mada, lek je isti.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Flynn .. 04.11.2010. 17:44 #259615

sad sam probao ne pokrece se kao proces. Ne zauzma nista resursa.
Nece da startuje jednostavno......
Ne mogu office 2010 jer trazi xp sp3.
Cudno mi je sto nece ni da pokrene instalaciju office xp (stariji) izbacuje poruku pri pokretanju instalacije da je gotova instalacija iako je definitivno deinstaliran

milosikaca Re: .. 04.11.2010. 17:47 #259617

broj poruka: 1081
meni se tako jednom desilo da kada nesto obrises i hoces ponovo da instaliras kaze da je ili instalirano ili krene opet da ga brise...bojim se da ces morati ipak da reinstaliras sistem

AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C
Asus M4A785TD-M EVO
2x2GB DDR3 1600Mhz Muschin CL7
ATI HD4200
PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas
2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1

:: sad sam probao ne pokrece se kao proces. Ne zauzma nista resursa.
:: Nece da startuje jednostavno.....
:: Ne mogu office 2010 jer trazi xp sp3.
:: Cudno mi je sto nece ni da pokrene instalaciju office xp (stariji) izbacuje poruku pri pokretanju instalacije da je gotova instalacija iako je definitivno deinstalira
::
Pisko Nastavi 04.11.2010. 18:01 #259624

Sa mojim uputstvima: REGISTRY CLEANER ili neki drugi razvikani program za čišćenje registra, teško da sada možeš nešto da skenjaš, a i CC cleaner odradi... pa probaj.

Flynn ... 04.11.2010. 18:04 #259627

Probacu Pisko pa javljam sta sam uradio

tortojed OfficeXP je najbagovitiji M$ office, a bagoviti su onoliko. 04.11.2010. 18:15 #259632

broj poruka: 10999
Savet: instalisi Office 2000 ili najnoviji OpenOrg. Uz to instalisi i compatibility pack koji bilo kojem starijem office-u (i Open-u) omogucuje citanje fajlova napravljenih novijim ofisima (2007 i 2010).
- - - - -
pre toga: regcleaner programi ce `zaobici` mnoge unose, pa i neke koji cuvaju tragove bivsih instalacija. zato: regedit, find. pronaci sve registry stavke koje imaju veze sa officeXP i obrisati ih, jednu po jednu (zamoran posao, ali sta ces...).

ikaiaki re 04.11.2010. 20:20 #259678

broj poruka: 316
OpenOffice 3 i nemas brige

Flynn ... 04.11.2010. 20:59 #259695

Hvala svima na pomoci. Problem resen cc cleanerom. Sada shljaka ko zmaj

Pisko Žilav taj MSO 04.11.2010. 22:01 #259733

To je znači i bilo, povlačio je nešto što si obrisao ili je oštećeno, premešteno, ili se lepio neki proces.... okayo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs