Interesuje me da li postoji neki program,po mogucstvu besplatan,a da moze da npr. sve mp3 fajlove koje imam na kompu nekako skenira i sa interneta mi download-uje sve informacije (naziv pesme,albuma,godina izdanja i sl.) i album art za svaki od njih? Hvala unapred.
Iskreno da ti kazem, skoro i da jesam..evo ovo mi je prvi put da sam uopste svratio na forum u zadnjih pola godine..a to sve,jer nekako osecam da je sama atmosfera na forumu losa i da ima dosta ljudi koji su ovde samo da bi forsirali svoje ideje i svadjali se,a ne obracaju paznju na to da li je nekom stvarno neophodna pomoc..ali opet kazem, cast izuzecima.. Nego, da te pitam, jesu li jos uvek tu oni stari dobri forumasi,poput Malog Abnera,Baxa,Machine-a i ostalih, ili su se razbezali i oni?
Abner, Baneta vidim s` vremena na vreme, VMARC se javi Mašine nema dugo mada vidim da gleda iz senke, tu je DaSick. Ne znam dal znaš za rashu44 ni njega nema već poprilično, Ognjeni svrati...ako sam nekog propustio jbg... support normality
:: Iskreno da ti kazem, skoro i da jesam..evo ovo mi je prvi put da sam uopste svratio na forum u zadnjih pola godine..a to sve,jer nekako osecam da je sama atmosfera na forumu losa i da ima dosta ljudi koji su ovde samo da bi forsirali svoje ideje i svadjali se,a ne obracaju paznju na to da li je nekom stvarno neophodna pomoc..ali opet kazem, cast izuzecima. :: Nego, da te pitam, jesu li jos uvek tu oni stari dobri forumasi,poput Malog Abnera,Baxa,Machine-a i ostalih, ili su se razbezali i oni :: :: :: :: ::
Pa da..tako sam i mislio..sta ces,nije vise forum kao ranije..jeste da su zeljko i misa najzad poboljsali izgled i funkcionalnost foruma,koliko toliko..ali nista to vise ne znaci kad nema kvalitetnih forumasa na njemu,tj. samo mali broj je tu... Eh,kad si vec tu,da te i priupitam nesto nevezano za temu..trazim novu bateriju za onu moju skalameriju koju sam davno kupio,ako se secas..archos 605,pa reko da vidim dal mozda znas gde bi nasao servis za to..ili ako eventualno znas neku radnju gde imaju veliku ponudu baterija i sl.,pa da mozda nadjem nesto sto bi mi odgovaralo..jer mi se cini da je bas specificna..pusticu i koju sliku,cim se dodjem gajbi, da vidis kakva mi treba .) Pozdrav.
Ha, baš htedoh da te pitam za to čudo...radi li??? Baterija hm...ovako bez gledanja modela pogledaj kod Kalenić pijace...ne mogu se setim imena radnje...imali su baš sve i svašta...e sad taj archos ja ne znam dal je još neko kod nas kupio ikada osim tebe :D tako da ne znam kakve su šanse da nađeš isti model. Pročeprkaću malo ime pa ti javljam, a sliku baci možda neko drugi bude znao de ima... support normality
:: Pa da..tako sam i mislio..sta ces,nije vise forum kao ranije..jeste da su zeljko i misa najzad poboljsali izgled i funkcionalnost foruma,koliko toliko..ali nista to vise ne znaci kad nema kvalitetnih forumasa na njemu,tj. samo mali broj je tu.. :: Eh,kad si vec tu,da te i priupitam nesto nevezano za temu..trazim novu bateriju za onu moju skalameriju koju sam davno kupio,ako se secas..archos 605,pa reko da vidim dal mozda znas gde bi nasao servis za to..ili ako eventualno znas neku radnju gde imaju veliku ponudu baterija i sl.,pa da mozda nadjem nesto sto bi mi odgovaralo..jer mi se cini da je bas specificna..pusticu i koju sliku,cim se dodjem gajbi, da vidis kakva mi treba . :: Pozdrav :: :: ::
Archos je radio ok, sve dok nisam uspeo da ga povezem sa kompom i putem wifi-ja omogucim da gledam filmove/slusam ziku na njemu bez samog prebacivanja na uredjaj..znaci streamovao je fajlove direktno sa kompa na njega..ali posto je to dosta crpelo bateriju, ja ga lepo zakacim na punjac i tako prividno resim problem..i nakon mesec dana, pocne ekran sam da se pali i gasi,pa reko da ga resetujem na fabricka podesavanja i mozda to resi prbolem, ali ipak nije nista resilo..pa sam ga ostavio tako kako jeste..nakon toga, kad sam ga izvadio sa punjenja, primetio sam da mu se zadnji deo naduo i iskrivio aluminijumski poklopac, tako da sam ga lepo otvorio i video da se baterija nadula..tako da sam dosao do zakljucka da se nadulo od toga sto je mesec dana uredjaj stajao na punjenju bez prestanka... Ukoliko ne budem nasao bateriju, verovatno cu ga rastaviti, pa cu delove koji valjaju pokusati da iskoristim...
:: evo ih slike :: :: http://img831.imageshack.us/i/image308.jpg :: http://img535.imageshack.us/i/image309w.jpg :: http://img220.imageshack.us/i/image310.jpg :: :: Archos je radio ok, sve dok nisam uspeo da ga povezem sa kompom i putem wifi-ja omogucim da gledam filmove/slusam ziku na njemu bez samog prebacivanja na uredjaj..znaci streamovao je fajlove direktno sa kompa na njega..ali posto je to dosta crpelo bateriju, ja ga lepo zakacim na punjac i tako prividno resim problem..i nakon mesec dana, pocne ekran sam da se pali i gasi,pa reko da ga resetujem na fabricka podesavanja i mozda to resi prbolem, ali ipak nije nista resilo..pa sam ga ostavio tako kako jeste..nakon toga, kad sam ga izvadio sa punjenja, primetio sam da mu se zadnji deo naduo i iskrivio aluminijumski poklopac, tako da sam ga lepo otvorio i video da se baterija nadula..tako da sam dosao do zakljucka da se nadulo od toga sto je mesec dana uredjaj stajao na punjenju bez prestanka.. :: Ukoliko ne budem nasao bateriju, verovatno cu ga rastaviti, pa cu delove koji valjaju pokusati da iskoristim.. :: ::
Ma nije mi frka da narucim na ebay-u, jer imam ujku u nemackoj, pa mi on moze nabaviti..al reko da se ne cimam toliko ako ovde ima da se nadje.. Odneo sam uredjaj sad kod jednog prijatelja, pa je on rekao da ce pokusati da nadje..videcemo sta ce biti.. Ne bih zeleo tek tako da bacim uredjaj, jer je stvarno dobar, a i sve je ispravno sem baterije... U svakom slucaju, hvala na pomoci .)
ma zgodna spravica skroz...šteta što je nije bilo u nas...aj uzdravlje..pa da češće postavljaš teme .)
support normality
:: Archos 605WiF :: :: Ma nije mi frka da narucim na ebay-u, jer imam ujku u nemackoj, pa mi on moze nabaviti..al reko da se ne cimam toliko ako ovde ima da se nadje. :: Odneo sam uredjaj sad kod jednog prijatelja, pa je on rekao da ce pokusati da nadje..videcemo sta ce biti. :: Ne bih zeleo tek tako da bacim uredjaj, jer je stvarno dobar, a i sve je ispravno sem baterije.. :: U svakom slucaju, hvala na pomoci . :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.