To bi i ja voleo da znam ! Nisam uspeo to nijednim programom pa ni netlimiterom, mada meni treba za više racunara ne za dva. Znam da može al eto neznam kako.
Ako se ja dobro secam, moze... Samo sacekajte da instaliram kod mene i da proverim, pa javljam :-) EDIT: Evo ja uspeo. Kada se instalira netlimiter (nije bitno koja je verzija) sve jedinice su u B. Prebacis u kB (radi lakseg ukucavanja) i recimo ako hoces na 50kB/s da bude skidanje ograniceno, samo tamo gde pise ime tvog kompa upises 50, stikliras i zavrsio si posao. Ima za download i upload. Ja imam netlimiter 3 pro, leva kolona je za download, desna upload. Nadam se da sam pomogao. :-)
On verovatno hoce da podeli internet a možda sam ja i pogrešno razumeo. Ako samo na svakom kompjuteru zasebno netlimiterom hoceš da ograniciš UL i Dl to je lako ko što ti je i reko Dzoni.Samo štikliraš Dl i UL i ubaciš brzinu al za ceo komjuter na tom drugom komjuteru.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.