Otkud ti toliki problemi i dileme? Malo malo pa se pojaviš s nekim glupostima tipa `ne radi mi kosilica za travu, šta bi moglo da bude u pitanju`, `da li je su proizvodi samsunga u proseku kvalitetniji od onog što pravi LG?` ili `sinoć mi je zvonio telefon a ja se nisam javio, šta mislite šta je čovek hteo?`.
Vodi li to nekuda ili...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Skini covece ImgBurn ,free program i reze sve zivo ...meni vec vise od godinu dana reze sve zivo i nije jos uvek omanuo .. :: :: Od nera jedino ovaj micro od raica ...mada sve je to samo fancy interfejs a rade isti pos` :: :: CARPE DIEM :: ::
roxio.. nekad je to bio dobar program za rezanje.. sada.. 4.5GB paket od brdo gluposti uz koji se dobija i roxio burner koji izgleda kao space shuttle.. i nema ga u portable ili micro varijanti.. neprakticno skroz.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.