Bio sam namestio, ali sam morao sam da instaliram ponovo, i sad se ubih da provalim gde se iskljucuje, al` nema teorije ... Ne mogu da se setim gde bese, iskljucujem manuelno za svaki fajl posebno, sto se u ovim godina cesto zaboravi, jel`te, pa mi prepuni disk, a i inace je smorno. Gde ono bese globalni autoextract off, ako boga znate ?
Secam, pirinac, al` to samo zato jer treniram za Survivor .p
E, al` ozbiljno, koja opcija konkretno? Nisam uspeo. Iskljucio sam deep extraction, ali opet isto. I dalje je uvek kvaciran Extras - Extract Container - Autoextract.
edit: A evo ga gore u Addons, a ja stalno trazio u Settings, moron. Forget this stupid subject. Nista nisam rekao, nista niste videli, to nisam ja.
:: Extensions - JD unara :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.