Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Jel koristi neko cryptload ili su svi presli na Jdownloader??
STRANA 1 OD 1
dzamal19 Jel koristi neko cryptload ili su svi presli na Jdownloader?? 16.10.2010. 12:26 T30154

status: user
broj poruka: 216

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dzamal19 Udario po enteru a nisam stigo da pitam 16.10.2010. 12:29 #253264

broj poruka: 216

Vec par nedelja mi na cryptload-u trazi da ukucavam captchu i stalno cekam po jedno pola sata.Da li se to moze resiti ili moram ponovo da pokusam sa Jdownloaderom, sa kojim nemam bas uspeha (ne snalazim se)!
imarkovic Re: Udario po enteru a nisam stigo da pitam 16.10.2010. 12:34 #253266

broj poruka: 19012
zavisi, ali svakako JD mnogo manje trazi capcha nego Cryptload, recimo kada skidas sa Fileserve, Hotfile itd. uglavnom trazi i u JD captcha.. MEGAUPLOAD, Rapidshare - uglavnom ne trazi

::
:: Vec par nedelja mi na cryptload-u trazi da ukucavam captchu i stalno cekam po jedno pola sata.Da li se to moze resiti ili moram ponovo da pokusam sa Jdownloaderom, sa kojim nemam bas uspeha (ne snalazim se)!
bstaletic Ako imash premium nece trazhiti samo podesi parametre (upishi user i pass) 16.10.2010. 14:42 #253297

broj poruka: 1889
A ako nemash premium trazhice captcha i tu ti nema pomoci.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

DarkDawn Dugo nisam koristio cryptload 16.10.2010. 14:50 #253299

broj poruka: 697
pa ne znam kako on stoji sa autocaptha prepoznavanjem, jdownloader automatski odradjue captchu za megaupload, netload cini mi se i ne znam koje jos, ali znaci nije za sve pa ako skidas sa hotfile-a naprimer moras sam da ukucavas.

bstaletic Kao hsto sam reko 16.10.2010. 21:31 #253430

broj poruka: 1889
CryptLoad nema autocapycha. Predji na neki drugi. Ja koristim CryptLoad. Samo premium usere ne pita za captcha. Kraj.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

IceCream re 17.10.2010. 00:47 #253467

broj poruka: 791
bstaletic nisi u pravu
koliko me secanje sluzi meni je CL u sprezi sa Abby FineReader-om sasvim korektno odradjivao capcha ,necu da tvrdim da je Abby svugde prolazio ali da jeste to je sigurno

imarkovic Re: re 17.10.2010. 01:56 #253473

broj poruka: 19012
taj program je malo `glup`, mislim da jedino moze da odradi Rapidshare, on nema captcha..

:: bstaletic nisi u pravu
:: koliko me secanje sluzi meni je CL u sprezi sa Abby FineReader-om sasvim korektno odradjivao capcha ,necu da tvrdim da je Abby svugde prolazio ali da jeste to je sigurno
IceCream re 17.10.2010. 02:48 #253478

broj poruka: 791
naravno da nema captcha to je OCR program a CL ima opciju da koristi dodatni softver koji bi mu pomogao da procita kod sa bitmapa i to mu dodje to

nekazem da je to dobitna kombinacija nego sam izneo svoje licno iskustvo od pre ohoho godina kada za JD nisam ni cuo a mozda nije ni postojao a ova kombinacija je odradjivala posao

a da je Abby glup tu se nebih slozio
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs