Vec par nedelja mi na cryptload-u trazi da ukucavam captchu i stalno cekam po jedno pola sata.Da li se to moze resiti ili moram ponovo da pokusam sa Jdownloaderom, sa kojim nemam bas uspeha (ne snalazim se)!
zavisi, ali svakako JD mnogo manje trazi capcha nego Cryptload, recimo kada skidas sa Fileserve, Hotfile itd. uglavnom trazi i u JD captcha.. MEGAUPLOAD, Rapidshare - uglavnom ne trazi
:: :: :: :: Vec par nedelja mi na cryptload-u trazi da ukucavam captchu i stalno cekam po jedno pola sata.Da li se to moze resiti ili moram ponovo da pokusam sa Jdownloaderom, sa kojim nemam bas uspeha (ne snalazim se)!
pa ne znam kako on stoji sa autocaptha prepoznavanjem, jdownloader automatski odradjue captchu za megaupload, netload cini mi se i ne znam koje jos, ali znaci nije za sve pa ako skidas sa hotfile-a naprimer moras sam da ukucavas.
bstaletic nisi u pravu koliko me secanje sluzi meni je CL u sprezi sa Abby FineReader-om sasvim korektno odradjivao capcha ,necu da tvrdim da je Abby svugde prolazio ali da jeste to je sigurno
taj program je malo `glup`, mislim da jedino moze da odradi Rapidshare, on nema captcha..
:: bstaletic nisi u pravu :: koliko me secanje sluzi meni je CL u sprezi sa Abby FineReader-om sasvim korektno odradjivao capcha ,necu da tvrdim da je Abby svugde prolazio ali da jeste to je sigurno :: :: :: ::
naravno da nema captcha to je OCR program a CL ima opciju da koristi dodatni softver koji bi mu pomogao da procita kod sa bitmapa i to mu dodje to
nekazem da je to dobitna kombinacija nego sam izneo svoje licno iskustvo od pre ohoho godina kada za JD nisam ni cuo a mozda nije ni postojao a ova kombinacija je odradjivala posao
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.