Prvo sam imao problem sa skidanjem uz bomoć bit torrenta. Prešao na utorrent i problema više nema, skida normalno, ali avaj, neće da uploaduje, tj seeduje ništa. 0.01-0.03kb/s najviše i to dok skidam, posle toga otkači sve i ne šalje ni malo. Ima li nekog ko je imao slične probleme i kako ste ih rešili? Operativni sistem je win 7.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
Drzi to na 0 (nula) neko vreme, pa vidi da li se nesto menja. Probaj da ukljucis i menjas vrednosti `Alternate upload rate when not uploading`. Ako nece zovi provajdera.
Zvao sam ove rekoše da svim korisnicima normalno rade torenti. I još me opomenuli da ograničim broj konekcija da im ne bi ludovala mreža. :-) Ali i dalje nema rešenja za upload, neće da mrdne.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
btw ,mozda jednostavno nema leechera ,ili ih ima jako malo pa im tvoj seed i ne treba ...ja kad skidam sa privatnih trackera ili torrenata koji su super seedovani upload retko kad dodje predje 1KB/s
nego ,sto se mucis da seedujes ,kod nas je ionako bedan upload ,budi srecan sto ti makar download dobro ide
bila ti je mala brzina sigurno zato sto je torrent vec odlicno seedovan ...inace ,ni ja ne bi da ispadnem smrad pa samo da leechujem ,ali sta drugo da se radi kad je u ovoj zemlji internet uzas ..da imam makar 1mbps ja bi regularno seedovao ,al posto nemam , to za mene rade ratio master i grady torrent
zar to nije download 1mbps ? a upload 300kbps ? Mislim da si tako napisaou nekom postu...
probaj da skines neki torrent koji ima vise leechera nego seedera ,npr neki film ,cisto da vidis da li ce ti brzina uploada biti veca ...ja mislim da ti je brzina mala samo zato sto je taj torrrent vec dobro seedovan i ti im takoreci ne trebas ,to je najcesce na privatnim trackerima ,i meni se desava
1/300 to je brzina, ali opet, poštuje download, ali nikako upload. Probao sam sad sa drugim torentom, i ako ima preko 600 leechera, ni jedan se ne kači i skida. Ne `vata pažnju, što narod kaže. Neka se neko javi ko ima frku sličnu mojoj...
Na kojem si torentu?Mozda mozemo da ti pomognemo u vidu poklon UP-a.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: 1/30 :: to je brzina, ali opet, poštuje download, ali nikako upload :: Probao sam sad sa drugim torentom, i ako ima preko 600 leechera, ni jedan se ne kači i skida :: Ne `vata pažnju, što narod kaže :: Neka se neko javi ko ima frku sličnu mojoj.. :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: ::
Verovatno dobijas IP adresu iz privatnog opsega tog provajdera, tj. IP ti je nesto tipa 10.xxx.xxx.xxx, a plus pogledaj i firewall u windowsu kako je namesten.
Prvo pogledaj koja ti je adresa dodeljena u konekciji, a onda proveri da li se broj slaze sa adresom na whatismyip.com , ako nije ista, NAT-ovan si, iliti maskiran (mascarade) po *NIX-u :)
Kako da vidim, odnosno gde koja mi je ip adresa dodeljena u konekciji? Nemam problem sa skidanjem, samo sa uploadom. Interesantno mi je da je juče upload torenta sa piratebay-a iša mnooogo brže. @newtesla, objasni malo, trenutno kao da sam laik za sve ovo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.