Da li neko zna da li postoji crack za ovu (najnoviju) verziju programa. Koristim Windows 7 pa moram da koristim verziju 7 ovog programa. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Instalirao sam ovaj program i bas me je odusevio! Stavio sam neku temu koja menja izgled sedmice u `MAC OS X` i zaista je super odradjeno! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Druže Rajo..uraio pešovanje i šta sad??? support normality
:: Ako oćeš malo da promeniš izgled sedmice koristiš Universal Theme Patcher i lep broj tema na Deviantartu :: :: Ovo kod mene je AeroVG Se7en sa start dugmetom od neke druge :: http://img716.imageshack.us/img716/8486/image111gh.jp :: :: Ova se i ne razlikuje mnogo, taman dovoljno da razveje žabokrećinu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Neki drugi orb-ove su .exe fajl gde zapravo menjas svoj explorer - .bmp je mnogo laksi i sigurniji za zamenu a i sada su skoro svi .bmp tako da ti je moja preporuka jasna ..
U pitanju je installer tako da nije problem `zameniti ikonice`. Evo ja trenutno koristim ovaj iconpack (link dole) i mozes i videti kako to kod mene izgleda sa Nude II visual style-om i cini mi se `black round` orb-om.
A ima tu i jos dosta sitnih zezalica koje se mogu zameniti i to ces vremenom provaliti.
P.S mnogo je bolje koristiti visual style nego neki program slican WindowBlinds-u. Ovo kada ubacite je zapravo windows tema, i nikada se ne moze desiti neki bug, crash ili nekompatibilnost ( osim ukoliko autor ne zna da napravi temu ..) u radu za razliku od tamo neki programa ..
:: Manuelno ubacujes fajlove ? Nema potrebe (predpostavljam da koristis Windows 7 ?) :: :: Skini (play with the bits ....je download dugme) http://www.uxstyle.com/, program ce sve sam zameniti, posle samo uradis restart :: :: :: :: :: ::
:: ExplorerFrame.dl :: :: ček da nisam pogrešno pročitao.. :: :: :: edit: da dobro kopiram, ali mi ne dozvoljava da ga prekopiram. Kaže acces denied :: support normalit :: edit2: ulogovan sam kao admin, ali sam folder system32 properties pa sekjuriti mi stoji da nemam full kontrol. Kada pokušam da stavim full kontrol opet mi ne dozvoli. :: :: Pa sta to kopiras u system32 :: :: :: :: :: ::
Odradio sam sve kako treba. Međutim, smetnuo sam sa uma da sam trenutno na poslu, a tu koristim 16bitnu paletu boja zbog nekog šugavog programa koji ne radi lepo na 32bita.
Sad još samo da namestim orbove i super. Hvala na pomoći OCz. Ukoliko se ne snađem pusti ću ti mail na pm ako nije problem? support normality
:: Ne moras uopste da kopiras ExplorerFrame.dll, to ti je od teme ili nekog orb-a ? Od tema kopiras samo windows theme file i folder :: :: http://www.imagebam.com/image/c5f56e10091846 :: :: A za orb-ove kazem ti, nadji one (90% su takvi) koji su .bmp fajl, da ne bi morao da se zezas sa menjanjem explorer-a i sl :: :: P.S nije problem da zamenis taj ExplorerFrame.dll, ali namerno ti o tome ni ne pisem posto ti je ovo gore sto sam napisao mnogo lakse i sigurnije :: :: P.S II, instalirao si UXStyle ? - to su modovani fajlovi koji su neophodni da bi radio visual style.
@raic pa u pocetku su i morali fajlovi manuelno da se menjanju, kao na XP-u i Visti. Mada evo vec duze vreme su prisutni programi koje te muke olaksavaju.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nemoj da me zezaš...manastirske bre :D. Šalim se. Pretpostavio sam da postoji takođe neki program sličan startbutton changeru al nisam se još upoznao sa sajtom :D.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.