Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
razocaran do bola
STRANA 1 OD 4  
Milan24 razocaran do bola 05.10.2010. 03:06 T29890

status: user
broj poruka: 95

iskreno ne znam ljudi kako da pocnem... stvarno mi treba vasa pomoc...
u vezi sam sa devojkom 4 godine,slucajno sam pre neki dan pronasao jebene e-mail poruke od nekog drugog tipa kod nje u sanduce... bilo mi je dosadno pa sam provalio sifru g-mail-a... Bog je hteo da vidim... iza ledja me vara znaci razbijam se od sekiracije..
znaci ja je vise ne prepoznajem... mrzi me,nisam joj rekao da znam za njenu vezu..
ali sam znao da ce uskoro da me sutne.. zanima me,da li postoji neki program za hakovanje facebook naloga?znaci hocu da se osvetim,ima da joj zalepim golisave fotke i klipove ! ne znam sta da vam kazem osim da sma razocaran jako,jes ima 23 godine ali braco mila nikad ne bi rekao da cu ovo od nje da docekam... imam sve kvalitete,smortista,ne pijem ne pusim ma nista lose.. ne znam sta je videla na tom tipu.. ako neko moze da mi pomogne bio bi do neba zahvalan.

p.s. 3 godine mladji od nje decko je 19-20 god da ga bijem ne vredi ja kao 29-godisnjak,da zaglavim u zatvor zbog majmuna ne isplati se...
vi ste mi poslednja nada!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Granzort ff 05.10.2010. 03:28 #250074

broj poruka: 30
Budi musko ... Sutni ti nju sto pre nadji drugu curu i boli te pisa :D Osveta preko fejsa, to je za fegete.

MSI p965 NEO
Core2duo E4300@2.4ghz @ CM hyper TX3
Gainward HD4870 golden sample
Kingston 2x1gb 800mhz
WD500gb black
500w Silverstone ST50F-ES
samsung T200
mx518 + siberia full size headset + s&s QcK+

606 re: 05.10.2010. 03:43 #250075

broj poruka: 154

Brat, svako ko se bavio zenskim mozgom nije daleko dogurao... Zasto? Kako? Sta je videla? ...samo sto pre prestani da sebi postavljas ta pitanja... zacarani krug, nista vise...

I,da, nema tu raskida, prekida, sutiranja itd... to je sve samo i SAMO razilazenje puteva... Ko zna cega si se spasao!

Pozdravljam te.

H-nitro re 05.10.2010. 04:38 #250076

broj poruka: 1975
Pa dobro sta je tu cudno i sta ima da se razocaravas takva ti je svaka samo za neke neces znati da te vara, a sta kao ti nevaras pa ja prvi varam, musko sam jbg
a ako bas hoces osvetu prdji joj i zalepi samarcinu pred svima nije kriv taj lik i on covek ima potrebe izblamiraj nju i onda se lepo okrenes i nastavis da pijes ili tako nesto, veceg blama nema

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

markopvict dete je sa tobom od 19. god. 05.10.2010. 07:46 #250079

broj poruka: 4515
uzelela se da proba nesto novo, neki drugi spric... Pusti je nek ide u picku materinu...

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus .. 05.10.2010. 07:48 #250080

broj poruka: 4054

to je zivot .. devojka menja platformu .. ako neide -jbg neide .. zahvali joj na 4 god. sex-a,pozeli sve najbolje u zivotu, okreni se i idi dalje .. nikakvi SHAMARI (h-nitro devojke se ne samaraju po licu ..samo po guzi), a pogotovo nikakve osvete i pakosti (jblevas spanske serije).. nemoze muski mozak da se meri sa zenskim u pakostima i osveti .. zajebaces se .. provereno x puta ..

shvati da je problem do tebe i anal-iziraj kako mozes sebe da poboljsas (mislim kao osobu- nemislim na penis gain)

u periodu odvikavanja od doticne zbog zbrke u hemiji mozga ..mozes uspesno da koristis izmenjivace istog (speed, extazi, apsint) .. umereno ... dobro drustvo i puno party-a ..

srecno
Mortificat Re: 05.10.2010. 08:17 #250083

broj poruka: 3519
Nećeš ništa dobiti ako joj hackuješ nalog na fb, jer ako i uspeš to da uradiš, samo ćeš nahraniti osvetu, mržnju i pakost u sebi. Okreni se i idi svojim putem, bar ćeš znati da si uradio pravu stvar.

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Geil Ultra Plus/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

raic Ako si smortista nije ni čudo da si joj dojadio 05.10.2010. 08:25 #250084

broj poruka: 9006
Nađite se negde pa joj lepo reci kako si previše mator za nju, te ona je još mlada za trajno vezivanje i da je red da proživi malo, poželi joj sve najlepše i ćao.

Batali osvetu a pogotovo elektronskim putem, nema od tog selameta, sjebaćeš karmu badava.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

Vodos RE>razocaran do bola 05.10.2010. 08:51 #250090

broj poruka: 864
Iskreno, zelim ti svu srecu u tom ratu sa bolom koji stvara patnja za devojkom.
Ali bratac,
nemoj da se spustas na njen nivo - time opravdavas neke njene zakljucke..
To sto ne pijes i ne pusis nije nikakva vrlina u danasnje vreme, zato potrazi i forsiraj neke druge pluseve koje posedujes.
Devojaka ima koliko god hoces - zato vozi dalje i ne osvrci se !
Imas 29 god i uzivaj u zivotu!
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum Ima izreka... 05.10.2010. 08:54 #250091

broj poruka: 1301
Kada se jedna ljubav prekine:slabici tuguju,energicni odmah pronadju nesto novo,a mudri su to oduvek imali u rezervi....

Ja znam da ako bi mi se to ikad desilo,pa cak i da ih uhvatim na delu,tom liku ne bi nista uradio,naravno,ako se ne bi nesto prsio,a nju bi zapalio.

Jbg,stisni muda, budi musko i samo je odjebi.Ja sam 5.5 godina u vezi i znam kako bi meni bilo,a to FB i ostala sranja zaboravi,jer bi samo ispao slabic.

p.s. Sve su zene kurve-izvini mama i ti si zena...

MSI 790FX GD 70
AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7
Cooler Master TX3
2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X
Sapphire 5770 1GB
Seagate 1TB 32 mb
LC Power 6650 GP3 V2.3
Chieftec LBX 02 B-B-B
Samsung 2433 LW DVI
Altec Lansing VS 4124 b

dautovic .... 05.10.2010. 08:56 #250093

broj poruka: 2855
@codeus
to je zivot .. devojka menja platformu

Kad sam ovo procitao ispljuvao sam kafu po sebi! HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, kako si lepo docarao recnikom koji se razume na ovom forumu, samo je pitanje da li je menjanje platforme downgrade ili upgrede :D

A sto se teme tice, glupo mi je i komentarisati, imao sam ja i gorih ljubavnih problema pa nisam po forumima pitao za pomoc, pogotovo ne na IT forumima

@drum i šveca i šveca! de nju zaboravi :)

Zellco Re: razocaran do bola 05.10.2010. 09:00 #250094

broj poruka: 2

Reci joj za to, budi musko, i sutni je obavezno, nije vredna tebe, znas ko je sa vise tipova samo k...., pitaj je da li su bile pare u pirtanju ili bolji sex, izvini ali nije vredna tebe ocigledno nije ni ljubav uzvracena tako da zaboravi brate na nju i nemoj se svetiti, kazna dodje sama veruj me od onog gore sto gleda stalno i kada ne mislimo da gleda.
Pozdrav brate
raic ??? 05.10.2010. 09:07 #250096

De nestade moj post od maločas... ovde se nešto čuuudno zbiva... što se nikako ne slaže.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

peguar Samo je ti lepo na voley 05.10.2010. 09:10 #250098

broj poruka: 332
Ti nisi jedini ali nije ni ona, rezerva je zakon a bog zna koliko sam puta video da devojka za koju mislis da je zrela i normalna se vidja sa nekim bolidima. Samo opusteno juri ti neku sa 26-27 godina te su se prizemljile, bore kucaju na vrata, roditelji ih pritiskaju da se udaju itd. I covece nemoj se zaljubljivati ili zanositi nikako. Ne pravi budalu od sebe kad cujes da oce da zivite zajedno ili da se udaje onda razmilsljaj o tome sta vam je zajednicko ovako samo `aha jeste jeste` itd. pa u krevet.

Srecno

drum Re... 05.10.2010. 09:14 #250100

Nemoj samo da slusas codeus-a i uzimas xerove i dspi.Od toga ti jos jace prorade emocije i samo upadas u veci bedak.Vutra i pajdo su za to najbojli lek(pogotovo pajdo i flormidal zajedno,izmrvis flormidal i pomesas ga sa pajdom) i spavas od toga godinama i kad se probudis-ona vec raspustenica sa 2-3 chavorceta,a ti tako svez i odmoran i spreman za akciju kao nikad pre.

MSI 790FX GD 70
Cooler Master TX3
Sapphire 5770 1GB
Seagate 1TB 32 mb
LC Power 6650 GP3 V2.3
Chieftec LBX 02 B-B-B
Samsung 2433 LW DVI
Altec Lansing VS 4124 b

dautovic Re: Samo je ti lepo na voley 05.10.2010. 09:16 #250101

broj poruka: 2855
Bravo za analizu...Sustinu si sazeo u par recenica - posle tvog posta moze LOCK na temu :)

:: Ti nisi jedini ali nije ni ona, rezerva je zakon a bog zna koliko sam puta video da devojka za koju mislis da je zrela i normalna se vidja sa nekim bolidima. Samo opusteno juri ti neku sa 26-27 godina te su se prizemljile, bore kucaju na vrata, roditelji ih pritiskaju da se udaju itd. I covece nemoj se zaljubljivati ili zanositi nikako. Ne pravi budalu od sebe kad cujes da oce da zivite zajedno ili da se udaje onda razmilsljaj o tome sta vam je zajednicko ovako samo `aha jeste jeste` itd. pa u krevet.
::
:: Srecno
raic A možeš i druma da poslušaš 05.10.2010. 09:19 #250102

Lik je glavni farmaceut na forumu i zna šta priča.

Daum ... 05.10.2010. 09:19 #250103

broj poruka: 12796
Forum ti nije pravo mesto za ovo...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

drum Re... 05.10.2010. 09:26 #250104

Zezam se jer znam da nece nista uzimati(i ne treba), a neverujem da mu codeus predlaze gudru lao resenje.
Mada,da se meni ranije obratio-spavala bi do podne kao nikad ranije.
MSI 790FX GD 70
Cooler Master TX3
Sapphire 5770 1GB
Seagate 1TB 32 mb
LC Power 6650 GP3 V2.3
Chieftec LBX 02 B-B-B
Samsung 2433 LW DVI
Altec Lansing VS 4124 b

irena007 Samo opusteno 05.10.2010. 09:30 #250105

broj poruka: 329
Ocigledno si se opustio bato, jbg 29god., ako ti je stalo do cure potrudi se malo, za pocetak provali gde ízlaze, jbg pojavi se tamo krni joj zvaku .) Zapíshaj teritoriju ,tudje necemo svoje nedamo, samo bez nasilja i osvete - valjda smo ljudi. Zezaj se brale i uzivaj.
gogi1 mrzi me 05.10.2010. 09:31 #250106

broj poruka: 2076

Nisam ukapirao ono tvoje `mrzi me`, jel to u smislu mrzi te da joj kazes za njenu vezu, ili u smislu da te ona mrzi. Ako je ovo drugo, nemoj da padas u `down` zbog nje nikako, nego glavu gore, klin se klinom zbija, dakle nadji drugu. I ja sam 29 kao i ti, i sada malo drugacije gledam na stvari, ranije sam bio dosta agresivniji i sigurno ne bi prosla lepo....
A sto se fb naloga tice imas mali milion tutoriala na YT.
imarkovic Re: razocaran do bola 05.10.2010. 09:41 #250108

broj poruka: 19012
ne znam koliko si u vezi sa njom, ali ocito je nisi dovoljno upoznao, iz ovog `znaci ja je vise ne prepoznajem` zakljucujem da je bila fina sa tobom, pa si mislio da je sve ok, medjutim s druge strane... elem, ne treba bas uvek biti fin sa devojkama, najbitnije u vezi je upoznati osobu na psihickom nivou, sto nije lako, ali moze iz njenog ponasanja, reakcija, blabla, treba analizirati sve to i skontas posle nekog vremena, treba znati kad trebas da budes fin, a to je samo i samo kada je shlihtanje u pitanju, ovako uglavnom, treba biti djubre sa njima (cast izuzecima), a ti izgleda se nisi uopste adekvatno ponasao, znam, jer je volis.. moj ti je savet, budi jak, ali vrlo jak, izdrzi, nemoj da joj se javljas, kuliraj je, ne salji joj poruke, ma nista.. dok te ne pita `mico pa sta ti je, sto me kuliras, sto se ne javljas, itd.`.. promeni svoje ponasanje prema njoj, budi DJUBRE, ako se ne bude promenila, tu me seci.. veruj mi, ako joj je stalo do tebe, ima da se promeni, da se prilagodi odmah, osetice da sumnjas nesto, bice joj cudno kako to, nisi takav itd.. Ako ostane ista, veruj mi, takva osoba te NE ZASLUZUJE i pusti je nek radi sta god hoce, jer apsolutno ni na jedan nacin ne mozes da je odgovoris.. a posle kada bude kasno kajace se.

:: iskreno ne znam ljudi kako da pocnem... stvarno mi treba vasa pomoc..
:: u vezi sam sa devojkom 4 godine,slucajno sam pre neki dan pronasao jebene e-mail poruke od nekog drugog tipa kod nje u sanduce... bilo mi je dosadno pa sam provalio sifru g-mail-a... Bog je hteo da vidim... iza ledja me vara znaci razbijam se od sekiracije.
:: znaci ja je vise ne prepoznajem... mrzi me,nisam joj rekao da znam za njenu vezu.
:: ali sam znao da ce uskoro da me sutne.. zanima me,da li postoji neki program za hakovanje facebook naloga?znaci hocu da se osvetim,ima da joj zalepim golisave fotke i klipove ! ne znam sta da vam kazem osim da sma razocaran jako,jes ima 23 godine ali braco mila nikad ne bi rekao da cu ovo od nje da docekam... imam sve kvalitete,smortista,ne pijem ne pusim ma nista lose.. ne znam sta je videla na tom tipu.. ako neko moze da mi pomogne bio bi do neba zahvalan
:: p.s. 3 godine mladji od nje decko je 19-20 god da ga bijem ne vredi ja kao 29-godisnjak,da zaglavim u zatvor zbog majmuna ne isplati se...
:: vi ste mi poslednja nada!
codeus ... 05.10.2010. 09:44 #250110

broj poruka: 4054

izvinjavam se ... salio sam se za upotrebu opijata koji su na crnoj listi zakona ...
@Drum .. gudru ne bih preporucio .. ona trazi emotivno stabilnu osobu (dude nam je trnutno kao OC rogonja - nestabilan) .. ne bi zeleli da se smori zesce i nadje oci u oci sa porukom `NISTE SAMI 0800..`
Sub-Z Žan-žak Ruso: 05.10.2010. 09:48 #250111

broj poruka: 1621
`Ubiti se zbog jedne žene? Svašta, a OSTALE?` Znam da ti nije lako, svi smo tu manje-više bili...zatvori to poglavlje i kreni dalje(da ne kažem naskoči na sledeću)......
Fiat iustitia, et pereat mundus

saxija re 05.10.2010. 09:54 #250112

broj poruka: 4016
teraj to od sebe i zapamti HUMAN AFTER ALL, budi smeker a ne rapenga.
inace BTDT pa ti zato i pricam

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

drum @codeus 05.10.2010. 09:56 #250114

A koji nisu na toj listi?!
Nije stvar u tome da li je preporuciti ili ne,vec koju.
Nije trenutno za njega zurka,eX...kad je vec u bedaku i stalno misli o njoj.

MSI 790FX GD 70
Cooler Master TX3
Sapphire 5770 1GB
Seagate 1TB 32 mb
LC Power 6650 GP3 V2.3
Chieftec LBX 02 B-B-B
Samsung 2433 LW DVI
Altec Lansing VS 4124 b

STRANA 1 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs