Na racunaru sam iskljucio aplikacije da se ne pojavljuju kad pokrenem win. Onda sam posle shvatio da mi trebaju dve od njih i resio ponovo da ih ukljucim. Ja sam ih otkacio da se ukljuce, ali se pri ukljucivanju ne ukljuce. Sve sam radio preko menija msconfig/startup. Neko resenje?
Najverovatnije si isključio i nešto što je tim dvema potrebno da bi startovale, reci koje dve stvari, nije valjda jedna od njih virtuagirl desktop pa te blam da kažeš.
Probaj i da skineš programče startup control panel i tu da ih ubaciš ili štikliraš ako su isključene.
Najbolje vrati sve kako je bilo pa isključuj jedno po jedno ako nisi siguran.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Napravi fajl u tekst editoru snimi, iz npr. total commandera promeni ekstenziju na REG. U zaglavlju moras imati ili REGEDIT4 ili Windows Registry Editor Version 5.00.
nemoj da prckas po registry-ju, niko to ne voli, nego skini program crapcleaner i imas u njemu startup vrlo finu opciju: http://goo.gl/ENl6
:: Na racunaru sam iskljucio aplikacije da se ne pojavljuju kad pokrenem win. Onda sam posle shvatio da mi trebaju dve od njih i resio ponovo da ih ukljucim. Ja sam ih otkacio da se ukljuce, ali se pri ukljucivanju ne ukljuce. Sve sam radio preko menija msconfig/startup. Neko resenje?
desni klik-properties-settings-advance-pa ono dole plavo-running programs in 256 colors-pa sa leve donje strane na tools,pa gorne na system configuration utility,pa desno open,pa startup. Malo duza procedura ali je ok :D.Nek proba neko :D
zasto bi tako nesto radio kad ima fini kulturni program zvani Crap Cleaner, uradis u 3 poteza za koji god hoces proces..
:: desni klik-properties-settings-advance-pa ono dole plavo-running programs in 256 colors-pa sa leve donje strane na tools,pa gorne na system configuration utility,pa desno open,pa startup :: Malo duza procedura ali je ok :D.Nek proba neko : :: ::
ima i ovaj nacin ako koristis win7: otvoris folder startup (start/all programs/desni klik na folder startup/explore), lokacija: C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup i u njega potrpas sve precice za programe koje bi hteo da se upale sa windowsom.:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui
Najlakshe mi je da objasnim ako imash nVidia grafichku (koju god). nVidia control panel se dizhe u systray-u, odnosno dizhe se kao proces. Ako ga iskljuchish (dovoljno je samo reci mu exit iz systray-a) pa njegovu prechicu prebacish u navedeni folder, control panel ce se dizati kao aplikacija tj. u prozoru u full screenu.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Zato sam mu i rekao za onaj StartupCPL, možeš s njim da biraš oćeš da startuješ nešto preko registra ili startup foldera, za sve usere ili samo tebe... i sve to u 200kb. Mnogo korisna stvarčica.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Mozhda si `teo, ali u tvom prethodnom postu nema nigde ni naznaka StartupCPL-a.
:: Zato sam mu i rekao za onaj StartupCPL, možeš s njim da biraš oćeš da startuješ nešto preko registra ili startup foldera, za sve usere ili samo tebe... i sve to u 200kb. Mnogo korisna stvarčica
Itekako ima.Cela druga recenica u Raicevom prvom postu:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Mozhda si `teo, ali u tvom prethodnom postu nema nigde ni naznaka StartupCPL-a :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: Zato sam mu i rekao za onaj StartupCPL, možeš s njim da biraš oćeš da startuješ nešto preko registra ili startup foldera, za sve usere ili samo tebe... i sve to u 200kb. Mnogo korisna stvarčica ::
Auuu... Al sam ja ocoravEo. Pa dobro, onda je autor teme tebao raiča da poslusha odma.
:: Itekako ima.Cela druga recenica u Raicevom prvom postu: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Mozhda si `teo, ali u tvom prethodnom postu nema nigde ni naznaka StartupCPL-a :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: :: :: :: Zato sam mu i rekao za onaj StartupCPL, možeš s njim da biraš oćeš da startuješ nešto preko registra ili startup foldera, za sve usere ili samo tebe... i sve to u 200kb. Mnogo korisna stvarčica :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.