Postavljao pitanje, ali nisam dao dovoljno informacija, izgleda. Situacija sledeća. Svi na mreži imaju funkcionalno skidanje torrenata. Zvao sam administratora, i on mi je potvrdio da nije uključena filtracija.
Ja ne mogu da skidam torrente, jer, bez obzira na broj leechera i seedera. Brzina se ne penje preko par kb/s, u glavnom 1-3. Zna li neko rešenje, upaliću se od nerviranja?
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
odes na http://portforward.com pa lepo odaberes koji ruter imas, pa onda aplikaciju koju koristis za torrent pa dobijes lepo guide kako da namestis portove pa kad to zavrsis onda si siguran da nije do toga onda ide ono sto je @gile23 pitao, odnos seeder/leecher ako nema ni jedan seeder (ili ih ima samo 2-3) onda nema nista cudno sto radi 1kb prvo lepo sve ovo namesti pa ako opet imas istu brzinu javi se u temu
Koristim wireless net. Preko lokalnog provajdera sam. Odnos seeder/leecher nema veze, probao sam torente sa svim mogućim kombinacijama istih. Čak i kad ima 50 seedera aktivnih a 2 aktivna leechera isto radi. Net imam 1mbps/0.30mbps Ne mogu naći na portforward-u svoju karticu. (wl-138g v2)
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
:: Koristim wireless net :: Preko lokalnog provajdera sam :: Odnos seeder/leecher nema veze, probao sam torente sa svim mogućim kombinacijama istih. Čak i kad ima 50 seedera aktivnih a 2 aktivna leechera isto radi :: Net imam 1mbps/0.30mbp :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: ::
Brate, instalirah ovaj utorrent koji mi dade ti i uključio sam skidanje torrenta koji mi reče.
Sad brzina download-a ide i do 120kb/s! :-) Svaka čast. Šta nije valjalo, bittorrent nešto fušerisao?
Takođe, Mcafee me malo buni, opominje me da utorrent daje konekcije na net (naravno, to je torrent upload), ali uz upozorenje da možda haker pokušava da mi čukne sistem. Neka zabuna, da ga štelujem?
Nemoj da se obazires na Mcafee,ako mozes iskljuci mu opciju firewall(ako ima ta verzija).Ne brini se,valjda nece neko da te odhakuje.Od 800 000 000 nece bas tebe.To ti je isto kao da strefis sedmicu na loto-u u narednom kolu,a da ne pricam ako ne uplatis tiket...:) Sto se tice torrenta,koristi taj utorrent,najbolji je u svojoj klasi,provereno. Ostavi mail,ako hoces da ti posaljem pozivnicu za IPtorrent,sve ide u full-u.
P.S.: P2P razmena podataka je jako zajebana rabota,a kad se uslihtas ide k`o po loju,mislim na soluciju za dz.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Evo testa :: http://www.speedtest.net/result/971054409.pn :: :: Brate, instalirah ovaj utorrent koji mi dade ti i uključio sam skidanje torrenta koji mi reče :: :: Sad brzina download-a ide i do 120kb/s! :-) Svaka čast :: Šta nije valjalo, bittorrent nešto fušerisao :: :: Takođe, Mcafee me malo buni, opominje me da utorrent daje konekcije na net (naravno, to je torrent upload), ali uz upozorenje da možda haker pokušava da mi čukne sistem. Neka zabuna, da ga štelujem :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: ::
:: Ništa od isključivanja firewalla, full verzija nema to :: Samo da šljaka ovako :: :: cvvelle@yahoo.com, to je mail, do duše poslao sam ti i private poruku :: Pusti poziv kad ti padne na pamet :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.