Da li postoji program preko koga cu videti temperature procesora i graficke karte dok igram igru, znaci u realnom vremenu, nesto kao fraps za merenje frejmova.
Bolje rešenje od MSI Afterburner-a ili EVGA Precision-a nemaš. Oba imaju OSD modul i mogu da ti prikazuju temperaturu, zauzeće GPU-a, sve frekvencije, zauzeće memorije, brzinu venta, voltažu GPU-a. Naravno to se sve odnosi samo na grafičku kartu. Za monitoring CPU-a tokom igranja ne znam. Ako neko zna nek podeli sa nama.
Živ bio!
:: Da li postoji program preko koga cu videti temperature procesora i graficke karte dok igram igru, znaci u realnom vremenu, nesto kao fraps za merenje frejmova.
Ma imam njega ali on ne prikazuje temperature dok igram. Mozda me niste razumeli, treba mi program koji prikazuje temperature u toku same igre, na ekranu dok igram igru, nesto kao fraps sto prikazuje frejmove.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.