imam Telekom ADS od 1mb i svaki put mi je drugcija brzina downloada a ping mi je najvise oko 52 i nekontam sta je taj ping cemu sluzi?To mi pokazuje na Speed testu
http://goo.gl/SAl6 Ukratko, vreme koje je potrebno `signalu` da stigne do kompa kojem šalješ i da se vrati....npr. kad peglaš Counter, veći ping-više cimaka Fiat iustitia, et pereat mundus
meni se desavalo da kada ,iz zajebancije, testiram brzinu sa oingom oko 250 brzina ode na preko 30mbps a koristim paket od 4mbps ...probaj pingtest da cisto pogledas kakva ti je konekcija ...sto manii ping ,to bolje
:: imam Telekom ADS od 1mb i svaki put mi je drugcija brzina downloada a ping mi je najvise oko 52 i nekontam sta je taj ping cemu sluzi?To mi pokazuje na Speed testu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.